Sådan Fix en Kitchenaid køleskab Center hængsel

March 30

Det er muligt at lave en KitchenAid køleskab hængsel, hvis det er løs og let bøjet. Over tid skruer i midten hængsel løsne bare nok, at forårsager det hængsel til at trække væk fra køleskabet lidt. Hvis der er en masse vægt på fryser dør, kan det forårsage det øverste hjørne af center hængsel til at bøje. Dette normalt kan repareres og kræver ikke udskiftning, selv om nogle gange en udskiftning er nødvendig. Om fastsættelse af en KitchenAid køleskab center hængsel kræver nogle afmontering af køleskabet.

Instruktioner

•Tag KitchenAid køleskab ledningen fra stikkontakt på væggen. Dette holder kompressoren fra cykling på og off mens du arbejder og eliminerer behovet for at ændre termostaten.

•Åbn fryseren dør, og fjerne mad eller containere, der er på døren hylde. Når alt er slukket fryseren døren hylder, lukke døren.

•Træk dække off den øverste hængsel med fingrene. Dækslet blot fastgøres omkring den udvendige kant af hængsel plade. Fjern de tre hex-head skruer, der sikker den øverste hængsel plade til køleskabet ved hjælp af en 5/16-inch topnøgle. Trække hængsel pladen ud i toppen af køleskabet. Dette trækker hængsel plade pin ud af toppen af fryser døren.

•Åbn fryseren dør et par inches, og få fat i det i begge ender. Løft fryser døren op, fjerner den fra den øverste pin på center hængsel. Sted døren ud af din måde.

•Tag tre hex-hovedet skruer, der sikker center hængsel til køleskab bruger topnøgle. Det kan være nødvendigt at tilføje en 6-tommer udvidelse på din stik skruenøgle til at passe omkring den nederste højre skrue. Dette forhindrer behovet for at åbne køleskabsdøren. Trække center hængsel lige op, fjerner den lavere pin fra toppen af køleskabsdøren.

•Sæt monteringsflange Center hængsel på en flad overflade. Tryk i flange med en hammer hvis flangen har en let bøjning. Hvis benene på flangen er bøjet, er det nødvendigt at erstatte center hængsel. Forsøg på at bøje benene resultater i mere skade at hængslet.

•Undersøg tråde på din sikring skruer til skade. Hvis det er nødvendigt, wrap sytråd omkring trådene hvis de vises strippet. Husk at wrap i retningen mod uret, så tråden bliver på plads, når du geninstallerer hængslet.

•Anbring center hængsel på døren, indsætte pin i toppen af køleskabsdøren og foring op monteringshullerne. Tråd de sikre skruer gennem hængslet og ind i køleskabet og spænd dem i hånden, så helt stramme dem ved hjælp af topnøgle.

•Pick fryser døren og holdning den lavere hul på kanten af døren over center hængsel øverste pin. Luk fryser.

Tips & advarsler

  • Undgå smækkende døre køleskab og fryser. Dette forårsager skruer til arbejde løs fra tråde i monteringshullerne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com