Sådan Fix en klæbrig Kohler forret

April 22

Kohler Startmotorer er almindelige på ridning plæneklippere. De ligner bare en automotive startmotor, kun de er mindre. Ligesom en automotive forret har motoren en lille gear der masker med en gear inde i motoren. Starteren magnetventil, som monteres på ydersiden af startmotoren, tvinger gear ind i motoren. Når starteren magnetventil går dårligt, kan det gøre startmotorens gear klæbrig. Det betyder gearet ikke trække tilbage i startmotoren efter den plæneklipper motor starter. For at korrigere en klæbrig starter, skal du erstatte starter magnetventil.

Instruktioner

•Tag negative batterikabel fra plæneklipperens batteri med en fatning og skralde. Placer det negative kabel hvor det ikke kan opfylde en jordforbundet overflade. En god måde at gøre dette er at dække kabelstik med en klud.

•Locate starteren boltet fast til bunden af motoren. Bruge udskiftning magnetventil som en guide til at hjælpe dig med at finde starteren, eller bruge listen over Kohler starter billeder opført i referencemateriale, som ud af døren Distributors.com.

•Fjern de bolte, der sikre ledninger på bagsiden af magnetventil med en fatning og skralde. Label ledningerne, så du ved, hvor de går, når du installerer den nye magnetventil.

•Fjern de bolte, der sikre magnetventil til start motor's boliger med en fatning og skralde. Jer vil savn en forlængelse bar mellem sokkel og skralde til at nå den bolt, der hviler mellem magnetventilen og motorblokken.

•Træk den gamle magnetventil off startmotoren er boliger og derefter indsætte den nye magnetventil på plads.

Uddelingen magnetventil til en bolig med de originale bolte. Hvis du har modtaget nye bolte med udskiftning magnetventil, bruge udskiftning bolte.

•Sæt ledningerne tilbage på gevind knopper på slutningen af udskiftning magnetventil. Fastgør dem med nødder, der fulgte med udskiftning magnetventil.

•Reconnect negative batteri terminal stik til negative batteri terminalen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com