Sådan Fix en Maytag vaskemaskine, når vandet ikke vil fylde op til den store belastning

September 25

Når din Maytag vaskemaskine ikke vil fylde op for større belastninger, er din vand pressostat skyld. Pressostat vand tilsluttes en højtryksslange, der er fuld af luft. Som vand fylder karret, luft i slangen stiger og bliver under tryk. Pressostat vand vil afbrød vandforsyningen når et vist pres er nået. Hvis din skive opererer normalt på små og mellemstore belastninger, trykluftslangen er god. Du kan hurtigt erstatte din vand pressostat og løse din Maytag vaskemaskine.

Instruktioner

•Tag netledningen ud af stikkontakten skive. Kig på den øverste bagkant på kontrol-konsollen og finde de skruer, der sikker konsollen til bagsiden af vaskemaskinen. Fjern skruerne med en Phillips-head skruetrækker.

•Grab toppen af control console og roll konsollen frem på toppen af vaskemaskinen. Find pressostat på venstre side af konsollen kontrol. Der vil være et plastikrør, der forbinder til switchen.

•Træk de tre ledninger fra pressostat. Vær sikker på at få fat i ledningerne i enderne, hvor de opretter forbindelse til pres switch terminaler når trække ledningerne ud. Trække plast tryk røret fra pressostat.

•Fjern de tre skruer sikring af presset skifte til kontrol-konsollen. Tage pressostat til en appliance værksted at få en erstatning. Indsæt den nye pressostat i konsollen kontrol og sikker med at fastholde skruer.

•Sæt rør over port på presset skifte og glide de tre ledninger over presset skifte terminaler.

•Drej control console oprejst og linje op monteringshullerne på bagsiden af konsollen. Sikker kontrol-konsollen til skive med fastholde skruerne. Sæt strømkablet Maytag vaskemaskine tilbage ind i stikkontakten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com