Sådan Fix en Motion Detector lys med knækkede ledninger inde i

May 29

Sådan Fix en Motion Detector lys med knækkede ledninger inde i

En motion detector lys med knækkede ledninger er nem at lave når du udskifter den keramiske lampe base på den lampen. Installere en ny keramiske lampe base betyder, at du har alle nye ledninger på din motion lys, hvor høj grad kan forlænge levetiden af dit stativ. For nogen med erfaring installere en lys stativ, kan du installere nye motion sensor ledninger i dit stativ i cirka en time. Når du løser de knækkede ledninger, kan du geninstallere dit stativ i den samme placering.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at bestemme størrelsen af de keramiske lampe base i din eksisterende motion detector lys. Vend dit lys stativ, så du kan se bagsiden af lys, derefter kigge inde i armaturet. Den enhed, der besidder alle lampen ledninger er den keramiske lampe base.

•Løsn den keramiske lampe base fra dit lampen og trække det. Der er to afdelinger til en keramiske lampe base. Den nederste del er hvor ledningerne køre. Det skruer i den øverste del, som er hvor pæren skruer ind i dit lys armatur. Når du udskifter en keramiske lampe base, erstatte du toppen og bunden. Derfor er det nødvendigt at fjerne begge dele af keramiske lampe base når du skru det.

•Sæt din nye keramiske lampe base ind i dit lys armatur. Skub bunden af den nye keramiske lampe base op på bagsiden af dit lampen, indtil det er i den samme position som den gamle. Placer toppen af den keramiske lampe base gennem forreste af de lys stativ, så det skruer ind i bagsiden del. Spænd de to stykker sammen. Når du er færdig, den øverste del af din keramiske lampe base vil være i stand til at holde en ny pære, og den nederste del af din keramiske lampe base vil tillade ledninger til at holde ud på bagsiden af den lampen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com