Sådan Fix en mudret græsplæne

May 28

Sådan Fix en mudret græsplæne

Vanrøgt kan slå en græsplæne mudret over tid, eller problemet kunne være mere alvorlige. Jordpakning, turf grass, der ikke tåler skygge, dårlig dræning og dårlig klassificering kan alle forårsage en mudret græsplæne. For at spare tid og kræfter, finde ud af, hvad der forårsager problemet før du forsøger en rettelse. Slåning, befrugtende og rive en græsplæne jævnligt når det vokser kraftigt igen hjælpe med at forhindre problemet i at vende tilbage.

Lindre jordpakning

Beluftning løser komprimeret jord i en mudret græsplæne og fjerner stråtag. Plæne trafikken presser luften ud af jorden over tid, forhindrer vand i at trænge ind, og vand også afløb dårligt gennem thatch tykkere end 1/2 tommer. Stråtag er døde græs og andre planterester. For at kontrollere, om jorden er komprimeret, grave ud en sektion 1 fod square og 6 inches dyb og ser på de nederste befolkningslag. Rødder udvidelse kun 1 eller 2 inches dyb angive komprimeret jord. Lufte en græsplæne, når jorden er fugtig, men ikke gennemblødt. Markere sprinkler linjer og hoveder, kabler og andre sårbare linjer og køre en maskine perlator over plænen i begge retninger, at fjerne stik hver 2 inches. Lufte cool-sæson græsser i sensommeren og varm-sæson græsser i midsommer.

Sædekorn med skygge-Tolerant græs

Skyggen kan forårsage en mudret græsplæne, når turf Græs gror dårligt. Flere græsser tåle skygge, som snigende Rød Svingel (Festuca rubra), som er en cool-sæson græs, der vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 7, og St. Augustine græs (Stenotaphrum secundatum), en varm-sæson græs, der vokser bedst i USDA zoner 8-10. Sædekorn kan finde sted efter beluftning en græsplæne eller fjerne strå ved at rive det. Sprede græsfrø på den anbefalede mængde, 3 til 5 pounds per 1.000 firkant feet for krybende Rød Svingel, og 1/2 til 1 pund pr. 1.000 kvadratfod for St. Augustine græs. Dække frø 1/4 til 1/2 tomme dyb med fine jord, og vand grundigt, anvende vand igen, når jorden er tør i en dybde af 1 tomme.

Installation af dræning

Tunge ler eller uigennemtrængelige undergrunden kan forårsage en mudret græsplæne, men installere dræning kan løse problemet. Lerjord bliver vandlidende nemt, og uigennemtrængelige undergrunden forhindrer vand dræne frit. At kontrollere, om din jord eller undergrund afløb dårligt, grave et hul 1 fod dyb og fylde den med vand. Dårligt drænede jorde vil beholde vand i mere end 30 minutter. Installere en fransk afløb for at give afløb for vand fra din plæne. Grave en kanal 1 fod dyb og bred gennem området i plænen, der lider værste fra muddiness, med grøft førende mod en vand outlet, såsom en grøft, Dam eller regn haven og fylde kanalen med grus eller små sten til at forhindre siderne i at kollapse.

Fjernelse og nedklassificeringen

Vand kan ikke undslippe et dårligt sorterede græsplæne, som forårsager muddiness. En græsplæne bør skråner lidt mod gaden eller en anden afsætningsmulighed for vand. A dårligt graded græsplæne pister til et område, hvor vand ikke kan undslippe, f.eks et hus eller en bakke, eller indeholder lavninger hvor vandet puljer. En mudret græsplæne forårsaget af dårlig sortering kan kun løses ved at fjerne græsset, omplacering, og såning eller lægge en anden græsplæne. Fjerne græsset ved at grave det. Indtil jord til en dybde af 6 inches, blanding i 1 tommer af kompost eller en anden fint organisk stof, hvis jorden er lerede eller sandet, og rake i jorden, således at det skråninger med en hastighed på 4 fod per 100 fødder mod gaden, indkørsel eller et andet vand outlet. Rive jordens overflade, indtil det er fint og smuldrende, og kompakt det let med en græsplæne rulle før såsæd, udplantning kviste eller æglæggende sod.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com