Sådan Fix en olielækage på en Meyer sneplov

December 30

Sneplov Meyer giver mulighed for effektiv flytning af store mængder af sne fra blokerede veje og stier, men en olielækage kan hindre, at effektivitet og forårsage en rod, hvis ukontrolleret. Øjeblikkelig fejlfinding og reparation er foreslået, og Heldigvis behøver du ikke en professionel dyre hjælp hen til lave din olielækage. Du kan rense den karburator luftfilter og lave niveau af olie i din Meyer olieglasset, selvom du har aldrig forsøgt at reparere en sne maskine olielækage i fortiden.

Instruktioner

•Drej off Meyer sneen plov og lad motoren til at afkøle et par minutter.

•Find karburator på venstre side af sneplovs Briggs & Stratton motor. Det er omkring halvvejs op denne side og funktioner en umiddelbart genkendelige skål figur på bunden. Luftfilteret sidder på enden af karburatoren og lige over skålen. Det kan utæt olie fra sin ende, hvilket er den almindelige tegn på en sne plow olielækage.

•Anvend en Phillips-skruetrækker til at fjerne de skruer, der holder luftfilter til resten af karburatoren. Trække luftfilter ud med hænderne og bruge varmt sæbevand og en klud til at rengøre filterets slutningen af olie og oprustning.

•Reattach luftfilter til Meyers karburatoren ved hjælp af de fjernede skruer og Phillips skruetrækker.

•Kontrollér sneplovs olieglasset ved at skrue olie cap og teste olien niveauer i reservoiret bruger oliepinden. Linjen olie på oliepinden bør ikke komme op til eller ud over det "Høje" hash-mærket på oliepinden. Hvis det gør, placere en gryde under bundproppen i bunden af reservoiret og tag stikket ud i afløbet, så nogle af de overskydende olie til at sive ud.

•Udskift afløbet tilslutte og bruge oliepinden for at måle det olie niveau inden for Meyer's reservoir igen. Linjen olie bør være et sted mellem "Lav" og "Høj" hash mærker på oliepinden. Hvis du drænet for meget olie ud, erstatte det ved at hælde den nødvendige mængde af frisk SAE 30 grade motorolie i reservoiret.

•Udskift oliepinden og olie cap på Meyers olieglasset. Sikre olie cap er stram.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com