Sådan Fix en opvaskemaskine, der ikke rense ordentligt

August 19

Eliminere de problemer, der forhindrer din opvaskemaskine fra rengøring korrekt af servicering inde i apparatet. Regelmæssig brug kan forårsage en bygge op af vragrester inde i opvaskemaskinen. En fuld mad fælde vil tilstoppe afløb og sikkerhedskopiere beskidt vand i skylning. Rengøring af sæberester og hårdt vand skala fra varmen element og spray dyser vil gøre det muligt for varmere vand og bedre sæbe distribution. Give din opvaskemaskine en rengøring og ladning den korrekt for at se bedre resultater fra din næste vask.

Instruktioner

•Kontakt ejer 's manuel af din model af opvaskemaskine til at se, om det har en mad vragrester fælde eller en automatisk fast affald bortskaffelse. Fjern trap filtre og skyl ud snavs under rindende vand. Tør området frigjort fælde med en afdæmpet blød svamp før han vendte tilbage til filter.

•DIP en gammel tandbørste i en lille skål fyldt med ren citronsaft. Tryk fast som du børste citronsaft på varmelegemet og alle vandstråle dyserne i en cirkulær bevægelse. Anvende en anden frakke af citronsaft og lad det trække 5 minutter.

•Kontrollér temperaturen af vandet bliver leveret til nærmeste sink hane ved at placere køkken termometer i et højt glas og fylde den med de hotteste vand fra hanen. Slå op vandvarmeren, hvis vandet ikke er mindst 120 grader.

•Pour hvid eddike i opvaskemaskinen og sikre køkken termometeret på den øverste rack. Tjek manualen for at finde ud af, hvis din opvaskemaskine model har en forvarmning cyklus, der kan tændes. Luk opvaskemaskine og sat opvaskemaskinen til at køre en vask.

•Afbryd opvaskemaskine efter det har været i vask cykle i fem minutter og åbne døren for at kontrollere temperaturen i termometeret. Arbejde opvaskemaskine bør være i stand til at varme vand til over 140 grader til at rense sin belastning.

•Læg begge stativer med snavset service og sørg for at spray dyser ikke er blokerede. Swing arm af sprøjten at være sikker på, at det roterer frit.

•Tilføj sæbe og skylles agent dosis af fabrikanten foreskrevne og køre en anden vask for at bestemme den niveau forbedring.

Tips & advarsler

  • Kontrollere status for din garanti og konsultere en professionel appliance reparatør, hvis din opvaskemaskine ikke varme vand eller vaske ordentligt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com