Sådan Fix en opvaskemaskine, der ikke Spin

September 14

Sådan Fix en opvaskemaskine, der ikke Spin

Opvaskemaskine udfører forskellige handlinger under en vask. I løbet af cyklussen begynder arme i bunden af maskinen at spinde, sprøjte vand og sæbe rundt enhed til at rense retter. Hvis arme ikke spin, enheden kunne ikke afslutte cyklussen eller vil kun rense nogle retter. Spinning arm spørgsmål kan være fast, men det også kan indikere et problem med den enhed timeren motor.

Instruktioner

•Åbn opvaskemaskinen dør og inspicere våben for blokeringer. Trækker out og mad eller retter, som kan blokere for armene.

•Løsn hætten af spray arm ved at dreje fælles landbrugspolitik uret. Løfte armen op og ud. Ren armen af eventuelle rester, der kan holde det fra at flytte. Ren base nedenunder arm med en tandbørste.

•Træk ud opvaskemaskine til at fjerne det nederste panel. Sætte på handsker og finde motor nedenunder enheden. Slå dens svinghjul i hånden for at holde det klistrer. Tænde og teste enheden.

•Hvis der ikke løser problemet, åbne den opvaskemaskine døren ved at fjerne alle skruer fra omkring det. Lirke døren apart forsigtigt med en spartel. Look for timeren motor. Kigge efter den runde motorhuset på timeren motor. Følge ledningerne til de tilsluttende terminaler. Træk stikkene og markere dem, så der kan tilslutte dem korrekt. Sæt en digital multitester, en enhed, der anvendes til afprøvning af spænding, at indstillingen X 1000. Røre en sonde til hver ledning. Du bør få en læsning mellem 2.000 og 3.500. Erstatte tidtager motoren, hvis du modtager en anden læsning. Løft enheden ud for at erstatte den. Sæt ledningerne i de passende forbindelser på den nye timer motor.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com