Sådan Fix en opvaskemaskine, der savner en del af en cyklus

April 10

Sådan Fix en opvaskemaskine, der savner en del af en cyklus

Opvaskemaskine vask cyklusser optage flere dele, som regel skylles og en vask og tør før cyklus ender og dine retter er klar til fjernelse. Der er flere grunde til, hvorfor din opvaskemaskine springer dele af sin cyklus, herunder problemer med den indre computer fejl programmering cyklus eller manglende varmt eller koldt vand. Kontrol af alle disse potentiale forårsager hjælper helbrede eller give en bedre indikation af problemet påvirker din opvaskemaskine.

Instruktioner

•Ansigt over din opvaskemaskine kontrol at sikre, at du ikke har valgt en indstilling, der fjerner en del af den normale rengøring cyklus. Du måske har valgt "No Rinse" eller "Ikke tør" i fortiden og ved et uheld fremført det til andre cykler. Nogle opvaskemaskiner kan du vælge en forkortet cyklus for hurtigere rengøring gange.

•Kontrollér at opvaskemaskinen er i stand til at modtage alt det nødvendige til rengøring cyklus. Sørg for varmt og koldt vand rør leverer apparatet er lige og frie i snoninger. Se hvis afspærrings-ventiler på væggen er begge i åben position.

•Kontroller du tilføjer den korrekte mængde af vaskemiddel. For meget vaskemiddel forårsager suds at fylde opvaskemaskinen og cyklus at stoppe mens boblerne falde. Kontrollere hvis afløbet i bunden af opvaskemaskinen er klar med madrester og andet snavs. En Blokerede afløb aktiverer oversvømmelse sensor og stopper denne cyklus.

•Tag opvaskemaskine fra dens strømforsyning og vente fem minutter. Dette tillader de interne computer køle ned og nulstille sig selv i tilfælde af et software problem. Tilslut strømmen og forsøge din rengøring cyklus igen. Cyklussen skal fuldføre som normalt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com