Sådan Fix en Overwound Cuckoo Clock

October 7

Sådan Fix en Overwound Cuckoo Clock

Kukure er ure der kræver snoede for at holde det kørende. Et problem, der kan ske med en gøg ur er over snoede. De ure, der faktisk ikke over vind, men det er muligt for mekanismer til at holde efter likvidation eller kæde ender ud af tandhjul hjul, og så kan det ikke køre ordentligt.

Instruktioner

•Blow komprimeret luft over hele døgnet, herunder inde i uret. En potentiel årsag til uret ikke fungerer korrekt efter likvidation er, at det har snavs på det, der forårsager sig hen til holde. Sprøjtning komprimeret luft vil fjerne noget støv, snavs eller lignende problemer fra uret. Tør klud ned med en blød klud til helt fjerne snavs.

•Drej gøg ur og fjern bagsiden af uret. Ur tilbage er fjernet ved hjælp af en skruetrækker, skrue de tilbage skruer og trække tilbage op og ud. Skruetrækker og type størrelse varierer for hvert ur.

•Drej uret på hovedet ned og tag fat kæder fast i begge hænder. Kig på tandhjul hjul af gøg ur og justere kæderne, så de Dingle rundt om hjulet.

•Træk begge sider af kæde indtil det ombryder stramt mod tandhjul hjul. Fortsat holde kæden, så det bliver stramt mod hjulet og skrue tiden tilbage til en oprejst position. Efter dette, skulle uret virke fint fordi problemerne der er typisk tænkte som bliver "overwound" vedrører kæden at komme ud af tandhjul hjul eller støv oprustning, som har hindret uret i at fungere korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com