Sådan Fix en pibende polstrede stol

November 1

Sådan Fix en pibende polstrede stol

Polstrede stole kan tilføje tilstedeværelse og elegance til et værelse, men hvis stolen har pibende springs, det kan også tilføje uønsket støj. Uanset om du har haft stolen i år eller blot tog det op fra en antik butik, bør støjende springs ikke stoppe dig fra nyder stykket. Der er flere faktorer, der kan være årsag din stol at knirke, men de fleste af dem kan let ordnes med nogle simple værktøjer og billige materialer.

Instruktioner

•Drej stol op og ned at vurdere tilstanden af din fjedre. Fjerne ethvert stof, beskytte fjedre. Træk forsigtigt ud nogen hæfteklammer holder stoffet på plads med den flade kanten af en skruetrækker eller mejsel.

•Pour olie op på en klud og gnid kluden på bredbånd af fjedrene. Madlavning spray kan også arbejde som en midlertidig løsning. Enhver smøremiddel designet til metal bør arbejde her, men kan du anvende det udendørs eller i et godt ventileret rum. Denne olie bør hjælpe med at forhindre fjedre fra at overskydende larme, som de gnide mod hinanden.

•Vurdere enhver beskadigelse stolens fjedre. Hvis fjedrene er brækket eller strakt, skal de repareres eller udskiftes. Fjerne rust med en kemisk renset og klud. Sandpapir kan også hjælpe med at fjerne en calcium oprustning, som kunne forårsage knirkende.

•Tie jute sejlgarn omkring fjedre og fastgøre den til stolens stel til at stramme løs fjedre. For at gøre dette, slips jute sejlgarn omkring en side af stol rammen og hæftning på plads. Wrap sejlgarn omkring rammen og gennem fjedre til at holde dem stramt på plads. Når fjedrene er stram, bliver de bedre støtte stolen og forårsage mindre støj, når stolen er i brug. Anvende hot lim til knob holder sejlgarn på plads.

•Udskift ethvert stof, skjule fjedrene. Brug en korte pistol til at hæfte stof tilbage på plads, eller bruge en perle af hot lim og tryk fast.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com