Sådan Fix en pibende svævefly Rocker

April 18

Sådan Fix en pibende svævefly Rocker

Mange forældre med børn eller toddlers overveje svævefly rockers én af must-have forældrerollen punkter. Stolene er behagelig at sidde, og nyttige i beroligende barn eller vuggende ham til at sove. Men da de rock frem og tilbage, glider rockere har en række af bevægelige dele, der kan begynde at knirke efter tid. Når knirkende begynder, stolen bliver mindre nyttigt for sit formål, men der er flere måder at lave en pibende svævefly rocker.

Instruktioner

•Rock glider rocker og forsøge at lokalisere, hvor knirke kommer fra. Hvis det er nødvendigt, vend stolen og rock det. Se de bevægelige dele som du klippe det og forsøge at afgøre, om der er et sted, hvor to overflader gnide mod hinanden. Stolens træ eller metal kunne gnide, eller stolens led kunne være hviner.

•Locate stedet hvor træ gnide på metal eller på et andet stykke træ. Gnid et stearinlys eller en bar af sæbe over skoven. Rock stolen igen. Gentag processen, hvis det stadig knirker.

•Find det sted, hvor to metal stykker gnide sammen. Reducere friktionen, og den tilknyttede knirkende, på disse steder ved at sprøjte dem med madlavning spray eller WD-40. Anvende spray liberalt.

•Locate led i svævefly rocker der er knirkende og belægge dem med vaseline. Derefter bruge en hårtørrer til at varme op området, forårsager gelé til at smelte og køre ind i leddet. Gynge stol frem og tilbage, så gelé frakker leddet. Gentag indtil de knirkende stopper.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com