Sådan Fix en pibende undergulvet Under gulvtæppet

January 9

Sådan Fix en pibende undergulvet Under gulvtæppet

"Knirke." Det kan hurtigt blive en af de mest irriterende lyde i din verden. "Knirke. Knirke, knirke." Med hvert skridt du tager-- eller en anden person, sandsynligvis mens du prøver at sove, tager--en pibende gulvet udsender en lyd, der kan køre dig næsten vanvittigt. Ignorerer det vil ikke gøre det gå væk, og det aldrig rigtig svinder ind i baggrundsstøjen. Det også ikke vil få bedre over tid. De fleste knirkende gulve opstår fra negle, der gradvist kommet løs fra gulvet omkring dem, så gulvet for at flytte op og ned lidt. Uanset årsagen er rettelsen overraskende enkel.

Instruktioner

En rettelse fra neden

•Adgang værelse nedenfor den knirkende gulv, hvis det er muligt. Slå op på loftet for at afgøre, om gulvet bjælker er åben til at se. Hvis ja, tjek for at se om der er synlige huller mellem undergulvet og strøer--bjælker, der kører på tværs af det loft, som gulvet er tilknyttet.

•Indstil hvor løs området er i forhold til gulvbelægning ovenpå. Foranstaltning over fra en ydervæg eller andre let identificerbare struktur. Overføre målinger til ovenpå rummet for at lokalisere den pibende afdeling under tæpperne. Angiv en tung vægt på gulvet eller har en hjælper, der står på det at tvinge sal ned til tværbjælke så meget som muligt.

•Work fra nedenunder på gulvet igen, sprøjtes en perle af opførelsen limen mellem tværbjælke og gulve til at fylde hullet på begge sider af tværbjælke. Køre enten dæk skruer eller 6d-8d negle gennem tværbjælke, i en vinkel i gulvet ovenfor, en proces kaldet toenailing. Brug en skrue, der er kun så længe som nødvendigt til greb trægulv over uden at trænge ind i subflooring.

•Spørg hjælperen til at bevæge sig rundt, eller gøre det selv. Hvis knirke lyde stadig i samme område, er synderen sandsynligvis hvor to plader af subflooring mødes. Skåret en 2 af 8 bord at passer mellem strøer. Spredning konstruktion selvklæbende langs enderne og kanten, som vil kontakte ordet ovenfor. Kile på plads under sømmen og søm til strøer med 8d negle.

En Fix fra oven

•Walk rundt indtil du Find det omtrentlige område, der producerer knirke. Mark placeringen, hvor knirke begynder, og hvor det ender; den sandsynlige kilde ligger i dette område.

•Tryk på gulvet med en hammer, lytter til en kedelig, solid bump snarere end en svampet, tømme lyd. Dette bør finde dit gulv tværbjælke under gulvet. Alternativt kan du bruge en stud finder eller arbejde med en kendt gulvet tværbjælke placering, måling fra en ydervæg, for eksempel, hver 16 inches (24 inches i nogle tilfælde) for at finde strøer. Mens det er nemmere at finde strøer, hvis du trækker dit tæppe tilbage, bør disse metoder giver resultater.

•Drill gennem gulvet med en lille diameter bit til at kontrollere tilstedeværelsen af en stud. Arbejde i en lille vinkel til at sikre et bedre greb til søm eller skrue du vil installere. Du bør føle modstand gennem hele dybden af bit; Hvis bit pludselig føles som om det er stødte tom luft, du gik glip af stud, og bør justere din placering lidt og bore igen.

•Sæt enten en 8d negle eller et dæk skrue i hullet, stikke den gennem tæppet, så hovedet dræn under overfladen. Køre gennem gulvet, ind i tværbjælke. Gentag med et par flere ankre nær det samme sted, igen synker i strøer, og eventuelle andre nødvendige steder. Sænk søm eller skruer, således at hovedet er lidt under undergulvet at sikre, at de ikke stikker over gulvtæppet.

Tips & advarsler

  • Særlige pulvere designet til at fjerne knirker er tilgængelige. Men de ofte pletten overflader og kan ikke passer til din situation. Den mere tid og pleje du putter i din knirkende gulv reparere bedre, så Vælg mest grundige reparation og vær ikke bange for, at du måske overreagerer på problemet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com