Sådan Fix en plæneklipper motor, der forvandler Over let men vil ikke starte

April 16

Sådan Fix en plæneklipper motor, der forvandler Over let men vil ikke starte

Når din plæneklipper motor sving nemt, men vil ikke starte, skal du foretage fejlfinding af årsagen til problemet. Små motorer stole på tre centrale elementer: luft indtag, gnist og gas. Hvis en af disse ting mangler eller er brudt, motoren vil mest sandsynligt ikke starte.

Instruktioner

•Løsn luftfilter dækker fra siden af plæneklipper motor med skruetrækkeren. Træk den gamle beskidt luftfilter og erstatte det med en ny og stramme dækslet tilbage på.

•Træk tændrøret cap af tændrøret på forsiden af motoren. Passer til korrekt størrelse stikket på tændrøret og skru det med topnøgle. Finger spænd i et nyt tændrør. Anbring stikket på foot-pound momentnøgle og stramme tændrør i 15 foden pounds.

•Følg brændstof linje under benzintank på siden af karburatoren. Find skrue under karburatoren holding på brændstof skål. Brændstof skål kan få limet med gamle gas og forhindre gas ind stemplet.

•Løsn brændstof skål med skruetrækkeren. Trække det ud og dumpe nogen gamle gas i det. Spray carb renere i skålen og på området float og ventil ovenfor brændstof skål. Skrue brændstof skål tilbage på stramt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com