Sådan Fix en rystende Computer skrivebord med tømrerarbejde

March 21

En rystende eller vaklende computer skrivebord er ofte et resultat af skrivebord ben placering eller på grund af en skæve ben installation. Skæve skrivebord ben resultere ofte i skrivebordet skråne lidt mod underligt vinklet benet, at skabe en rystende skrivebord overflade når i brug. Fastsættelse af en rystende eller ustabil computer skrivebord kan let fastgøres ved at tilføje støttende paneler på træ skrivebord ben. Disse paneler ikke kun holde benene på plads, men yder støtte til skrivebord som helhed.

Instruktioner

•Crawl nedenunder skrivebord og måle afstanden mellem de udvendige sider af skrivebord benene, hvilket betyder at den samlede afstand mellem hvert ben, herunder vandrette tykkelsen af benene. Nedskrive denne måling. Gentag dette trin i bredde-side af skrivebordet, så du får fuld omkredsen af bordet efter placering af skrivebord ben.

•Lay 1/2-inch-thick krydsfiner plader på en flad overflade og tegne fire støttende skrivebord ben paneler, ved hjælp af en lineal og en blyant. To af panelerne skal måle 2 inches i højden og hele længden af skrivebord, mens anden sæt af paneler skal måle 2 inches af skrivebord bredde.

•Klippe de fire støttende skrivebord ben paneler, ved hjælp af tabellen så. Sand skære kanterne med sandpapir, men kun nok til at fjerne splinter og udjævne revner.

•Paint alle fire støttende paneler.

•Line en af de lange paneler op på bagsiden af skrivebord, så det dækker både skrivebord ben. Panelet skal også røre den nederste side af skrivebordet. Line det op, så slutningen af panelet svarer til siderne af skrivebord ben; Det bør ikke stikker enten side af benene. Nail panel til begge ben, sikring af benene på plads. Juster benene lidt, hvis de kurve lidt indad eller udad. Brug en plan, hvis du er usikker, når benet er helt lodret.

•Gentag dette panel vedhæftelsesprocedure indtil alle fire sider har paneler installeret. Når benene har været lodret rettede vil de blive holdt på plads jævnt af panelerne.

Tips & advarsler

  • Når Maleri paneler, match maling til farven på skrivebordet, hvis du ønsker paneler til at være diskret. Hvis du vil have dem til at skille sig ud som en design-feature, gå til en fed maling farve, der står i kontrast til skrivebordet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com