Sådan Fix en Sagging forklæde på en GE HydroWave

November 26

Hvis din GE HydroWave vaskemaskine bliver støjende, kan det være vanskeligt at fastslå den nøjagtige årsag. En af de mest almindelige årsager til en støjende vaskemaskine er en sagging forklæde under frontdækslet. Forpladsen hjælper til at holde den skive Motorbeslag væk fra bunden af vaskemaskinen. Når du har bestemt, at en sagging Forpladsen er årsagen til den ekstra støj fra din HydroWave skive, kan du erstatte beslaget.

Instruktioner

•Tag forsiden af din HydroWave skive til at kontrollere, at en sagging forklæde er årsagen til din vaskemaskine problem. Forpladsen er af metal beslaget på tværs af den øverste ramme. Som forpladsen afskalninger, vil du bemærke, at den Motorbeslag gnider mod bunden af vaskemaskinen.

Kortindgangsdør GE til at bestille et Cover og Front forklæde beslag reparationssæt. For de fleste modeller, kan du bestille reservedelsnummer WH49X10065, men skal du skille ad antal WH49X10066 for hvide modeller.

•Tag serienummeret tag fra den oprindelige forklæde beslag og placere den på udskiftning forklæde beslag.

•Følg instruktionerne, der kommer sammen med beslaget reparationssæt for at sikre, at forklæde beslag er placeret korrekt. Sætte frontcoveret tilbage på vaskemaskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com