Sådan Fix en Samsung vaskemaskine lækage

September 16

Der er flere grunde en Samsung vaskemaskine kan utæt. Mange gange, en Samsung vaskemaskine lækagen er forårsaget af et simpelt spørgsmål som en revnet slange eller mister forbindelsen. Det er muligt at foretage fejlfinding og løse problemet selv.

Instruktioner

Sådan Fix en Samsung vaskemaskine lækage

•Look for eventuelle lækager i vandforsyning slangerne. Dette er et af de mest almindelige områder for Samsung vaskemaskine til at udvikle en lækage. Brug et håndklæde til at tørre ud varmt og koldt vand slangerne. Se slanger for at se, hvis nogen vandet begynder at sive igennem. For at erstatte en utæt slange, først slukke for vandforsyningen til vaskemaskinen. Skru de gamle slange og wrap Teflon tape over tråde af røret. Vedhæfte en ny slange og drej vandforsyningen tilbage på.

•Kontrollér enderne af varmt og koldt vandslanger for at sikre forbindelsespunkterne er ikke utætte. Hvis du ser en lækage i slutningen af en slange, slukke for vandforsyningen, og derefter skru slangen. Inspicere skive på indersiden af slange for nogen revner eller andre skader. Udskifte vaskemaskinen hvis nødvendigt, så wrap Teflon tape rundt den rørgevind, Re-vedhæfte slangen og tænde vandforsyningen.

•Køre den Samsung vaskemaskine og se bunden for eventuelle lækager. Hvis det utæt på det punkt, hvor drain slangen forbinder til vaskemaskinen, spænd på fastholdelsesfaktorer skruer og se om det løser problemet. Hvis ikke, en af afløb slanger på bunden vil sandsynligvis skal udskiftes.

•Tag vaskemaskine før du forsøger at få adgang til bunden slanger. Placeringen af adgangspanelet varierer afhængigt af model Samsung skive du har. Nogle typer af Samsung vaskemaskiner kan tilgås fra forsiden af nysgerrige panelet op med en maling skraber indtil springs pop løs. Rear-adgang Samsung vaskemaskiner har skruer, der kan tages ud af at fjerne en plade på bagsiden. Hvis du ikke kan se en adgangspanel på forsiden eller bagsiden, har en assistent hjælp du tippe vaskemaskinen på sin side, så du kan nå bunden.

•Undersøg slangen, der løber fra karret til afløbet pumpe for nogen revner eller utætheder. Kontroller den plastik linje, der løber fra pumpen på bagsiden af vaskemaskinen. Hvis enten en af disse er beskadiget, skal du bruge åbne kæbe tænger til at fjerne slangen fra metal fjedre og erstatte det med en ny.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com