Sådan Fix en spændeskive, hvis det ikke agiterer eller Spinning ud tøj

August 8

Sådan Fix en spændeskive, hvis det ikke agiterer eller Spinning ud tøj

Korrekt vaske tøj og forberede dem til tørring, skal en skive agitere eller spin belastningen. Dette hjælper, vrid overskydende vand ud af tøjet. Hvis din skive har pludselig stoppet spinning korrekt, vil du bemærke, at dit tøj dyngvåd våd, når vaskemaskinen er færdig. Typisk, er der en simpel grund til dette problem, at du kan lave uden at kalde på en professionel.

Instruktioner

•Kontrollér computerlågets skydeknap. Du vil bemærke på læben af låget er der en lille stilk, der hænger ned. Dette passer ind i et hul øverst på vaskemaskinen boliger og fortæller vaskemaskinen låget er lukket og det er sikkert at spinde belastningen. Hvis kontakten er defekt eller er blevet blokeret, vil vaskemaskinen ikke agitere eller spin.

•Rengør ud switch beholderen. Bruge en multipurpose renere og en svamp (ikke en køkkenrulle, det kan makulere og bliver fanget i switch beholderen.) Grundigt rense området omkring kontakten og beholderen.

•Test vaskemaskinen. Tæt låg, tillade vaskemaskinen til at fylde med en tomme af vand, og flytte gearvælgeren til spin cyklus. Trække på omskifteren. Hvis det ikke er spin, stoppe cyklussen (skubbe gearvælgeren) og slukke vaskemaskinen. Dette betyder, at der kunne være tre problemer med vaskemaskinen: parameteren kan blive brudt, noget kan blive fanget i omrører eller motor for omrører kan være brændt ud.

•Kontrollér nedenunder omrører. Små genstande som undertøj, trusseindlæg slange eller BH-stropper kan blive fanget under omrører og holde det fra at flytte. Køre din hånd nedenunder dette område og se om du føler noget. Hvis du gør, Pak varen og teste vaskemaskinen igen. Hvis det stadig ikke virker, gå til trin 5.

Kortindgangsdør en reparation person. Hvis vaskemaskinen stadig ikke vil agitere eller spin, det skal enten have parameteren erstattet eller motoren udskiftet. Kontakt en certificeret appliance reparation person at have maskinen inspiceret. Hvis det er stadig under garanti, skal reparation person besøg dækkes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com