Sådan Fix en Stinger myg drabsmand

March 9

Sådan Fix en Stinger myg drabsmand

Stinger tilbyder en bred vifte af bug zappers at fjerne myg og andre flyvende skadedyr fra din værftet. Stinger zappers bruge sort pærer og et kemisk stof kaldet Octenol til at lokke myg i enheden. Når myg angiver enheden, de er elektrisk chokeret og de dør. Med jævne mellemrum, Stinger myg zappers nedbryde og skal fastsættes og vedligeholdes. Rengøre og vedligeholde maskine og pærer for en længerevarende zapper.

Instruktioner

•Tag enhed fra strømkilden. Hvis du har enheden hængende, tage det ned, så de kan rengøres og observeret. Forsøg ikke at rense eller reparere enheden, mens den stadig er tilsluttet.

•Kontrollér pære af zapper ved at dreje enheden hovedet og åbne fælles landbrugspolitik på toppen af zapper. Når du åbner fælles landbrugspolitik, afmonterer pære med en lille pull. Inspicere pæren. Hver pære har en levetid på cirka 1.000 arbejdstimer, ifølge Kaz, Inc., skaberne af Stinger Bug Zappers. Hvis du ikke har erstattet pæren i et stykke tid, skal du sætte en ny pære i zapper. Kontroller, at den nye pære passer fast i forbindelsen.

• Rengør maskinen ved hjælp af en blød børste og komprimeret luft. Fjerne enhver insekter stikker til og omkring enheden. Hvis enheden har fungeret korrekt i længere tid, bør det have dræbt mange myg. Hvis du ikke har fjernet de døde insekter fra maskinen, kan de give problemer med ydeevnen, som de bygger op.

•Kontrollér gitre af enheden. Ingen af gitrene bør være at røre hinanden. Hvis nogen gitre rørende, justere dem eller systemet vil ikke producere nogen zap at dræbe insekter. Gitrene bør passe stramt ind i deres sæder.

•Plug maskinen tilbage i og prøve for at sørge for, at det fungerer korrekt. Hvis enheden stadig ikke fungerer korrekt, skal du kontakte Kaz gratis på 1-800-477-0457.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com