Sådan Fix en støvsuger, der ikke vil sutte

June 28

Sådan Fix en støvsuger, der ikke vil sutte

En støvsuger, der ikke vil sutte er stort set en ubrugelig apparat. Det betyder ikke at støvsugeren er helt brudt, men. Undertiden er rettelsen et spørgsmål om generel vedligeholdelse der beskæftiger sig med filtre og fuld dunke. Andre programrettelser kræver en dybere inspektion af de suge veje for at finde den tilstopning synderen. Uanset hvad, kan du ikke skal sende din støvsuger til professionel reparation. Du kan lave din støvsuger ikke sutte.

Instruktioner

•Tag din støvsuger. Vend det og undersøge de vigtigste suge havn for eventuelle blokeringer. Nå inde i porten med hænderne, hvis det er muligt, eller med en piberenser til at se om du kan føle objekter eller store støv bolde eventuelt tilstopning suge stien.

•Træk slange vedhæftet fil fra støvsugeren ved hjælp af din husstand værktøjer, hvis det er nødvendigt. Hvis du har en fleksibel fastgørelse, strække og trække slange for at løsne nogen objekter. Kig ind en ende for dagslys til den anden til at sørge for der er ingen andre objekter inde.

•Undersøg slange vedhæftet fil forbindelsen port på vakuum for forhindringer. En hånd check og piberenser lave indskrive som trin 1 viser.

•Tøm den støvsuger 's dåse eller pose helt. Hvis de er fyldt til randen, kan de reducere din støvsuger sugestyrke. Inspicere de suge vej forbindelser for skade eller forhindringer. Erstatte enhver iturevne poser, som rive kan også reducere sugestyrke.

•Fjern og vaske alle vakuum filtre pr. ejerens manuel instruktioner. Vask normalt kræver koldt vand og mild opvask sæbe. Check inde i beholderen for et Aftageligt filter. Erstatte canister og filtre efter tømning og rengøring.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har en piberenser, overveje at bruge en wire bøjle til at føle for forhindringer.
  • En beskidt roller børste kan også reducere den sugeeffekt, hvis der er strenge forhindrer skubbe snavs ind den suge vej.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com