Sådan Fix en sugeslange på en Frigidaire Front Load

January 14

Blokering i drain slangen typisk forårsager forkert dræning i en Frigidaire front-loading skive. Små elementer tilbage i lommer kan ophobes i drain slangen, også kaldet en sugeslange. Skives evne til at presse vand fra maskinen igennem afløbet falder som varer hober sig op i slangen og til sidst griber ind i Skive sidste skylning og afløb proces. Selvom et kald til Frigidaire kundesupport løser problemet, kan du eliminere træsko dig selv ved at rense ud de sugeslange hver to til tre måneder.

Instruktioner

•Tryk "Start/Pause" på Skives Kontrolpanel til at afbryde den aktuelt kørende cyklus, og tag den skive magt ledningen ud af stikkontakten. Vand, der er i øjeblikket i cyklussen forbliver i vaskemaskinen indtil apparatet er manuelt drænet eller cyklus genoptages.

•Tag på gummihandsker til at beskytte dine hænder fra kemisk eksponering under håndtering vaskemaskinen. Blegemiddel kan rengøringsmiddel fra blokeringen får på hænderne under renseprocessen og plette eller irritere dine hænder, hvis det kommer i direkte kontakt med din hud.

•Træk drain slangen beliggende på bagsiden af skive ud af dræning rør. Holde din finger i drain slangen til at trække ud forhindringer i slangen manuelt, eller brug den skarpe ende af en wire bøjle til at fjerne blokeringen. Placer drain slangen over en tomme skål til at disponere over oprustning i slangen.

•Tag kinks eller bøjninger i drain slangen af opretning det ud. En knækket i drain slangen forhindrer ordentlig dræning og medfører afbrydelser i løbet af dræning processen.

•Sæt drain slangen tilbage ind i nedløbsrøret og justere slange for at sikre den indre del af slangen er gratis i snoninger.

•Plug Skives netledningen tilbage i en elektrisk stikkontakt og tryk på "Start/Pause" til at genoptage afløb cyklus.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com