Sådan Fix en tagrenden at har kommer fritliggende

December 5

Regn tagrender er et meget vigtigt element, fundet på de fleste huse og andre store strukturer. Tagrenden opgave er at indsamle regnvand som det falder og aflede det fra grundlæggelsen af bygningen. Denne re-retning af vand er vigtigt, fordi det forhindrer vand fra indsamling nær foundation på bygningen og siver inde, hvor det kan forårsage kostbar skade. Hvis du har en sektion af tagrenden, der er kommet løsrevet fra resten af hjemmet, geninstallere det ved at erstatte de kantede parenteser, der holder det på plads og tilsluttes de andre gutter sektioner med en seamer i afsnittet.

Instruktioner

•Beskyttelseshætte til at klikke nyt beslag på den gamle del af tagrenden. I parentes vil snap på plads inde i rendestenen. Sørg for at placere et beslag på begge ender af rendestenen, samt hver 18-24 inches inde i længden af tagrenden at give rigelig støtte.

•Sæt tagrende på linjen synlige ansigt bestyrelse tagskægget, der angiver hældningen på hvilket sektionen var monteret før det kom.

•Sæt tagrende ved at køre en skrue gennem hver af parenteser monteret på tagrenden. Bruge et bor til at køre skruer igennem beslaget og ind i fascia af eave. Gentag dette, indtil alle beslag er korrekt monteret.

•Tilslut den reattached del af rendestenen til eventuelle eksisterende sektioner ved hjælp af en lille afdeling kaldet en seamer. Placere seamer, så det overlapper de to sektioner af rendestenen og fastgør de to stykker sammen.

•Applicer en perle af fugemasse inde i rendestenen, hvor seamer forbinder de to stykker. Dette skaber en en vandtæt forsegling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com