Sådan Fix en tilbage Suspension stang på en GE WHDSR315DAWW skive

May 6

Suspension stænger på en GE WHDSR315DAWW vaskemaskine stabilisere vaskebalje. Stængerne er medvirkende til at holde vaskemaskinen fra bogstaveligt talt hoppe hen over gulvet under vask og spin cykler. En brækket suspension stang er indlysende, når du åbner vaskemaskinen og karret synes at sidde skævt. Erstatte en suspension stang i vaskemaskinen er ikke svært, men som med de fleste dele, som er i sæt, du skal erstatte dem alle på én gang så de bærer jævnt.

Instruktioner

•Træk vask maskine væk fra væggen og netledningen ud af stikkontakten. Løslade fastholde klippene holde frontpanelet af vaskemaskinen til rammen ved at indsætte en spartel i sømmen mellem top- og frontpanel og skubbe på dem. Frontpanelet afsat.

•Lift låg af vaskemaskinen og rækkevidde under mellem vaskebalje og top med en flad-tip skruetrækker til at frigive computerlågets skydeknap. Fjern skruerne at sikre top til rammen ved hjælp af en møtrik driver. Løft toppen fra rammen vaskemaskine og sæt den til side.

•Lift op på vaskebalje fra bunden og frigive bunden af suspension stænger fra karret på for- og bagside. Skubbe stængerne og fjerne plastik bevarer ring fra rammen på toppen. Lavere suspension stang tilbage ned og ud af vaskemaskinen. Gentag processen indtil alle stænger er ude.

•Sæt den nye suspension stang i GE vaskemaskinen og skubbe den gennem åbningen i toppen af rammen. Indsæt plastik bevarer ring og sænke stangen ned igen, således at toppen hviler på holderen. Løft på vaskebalje og glide bunden af suspension stang i beslag til at sikre. Gentag processen indtil alle stænger er i vaskemaskinen.

•Sæt top på skive og installere den bevarer skruer ved hjælp af en møtrik driver. Stik døren skifte i og skubbe det på plads i åbningen, og sørg for det klikker på plads. Placer frontpanelet på vaskemaskinen og skubbe på de øverste hjørner til at låse de fastholde klip. Sæt strømkablet i stikkontakten og skubbe skive mod væggen.

Tips & advarsler

  • Når du udskifter vaskemaskine suspension stænger, de gule stænger gå i front og sort dem gå i bageste.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com