Sådan Fix en tilstoppede køkkenvask

March 17

Om fastsættelse af en tilstoppede vask i de fleste tilfælde kræver ikke større vedligeholdelse. Den bedste måde at holde dit køkkenvasken unclogged er at træffe forebyggende foranstaltninger, men ved tid du mærke tilstopning, det vil være for sent at. Find din stemplet og Følg disse trin for at få din køkkenvask, arbejder som ny.

Instruktioner

•Køre den hanen og fyld vasken med nok vand, så at det dækker hovedet af stemplet. Indsæt en klud i overløb åbning at øge det pres, der er oprettet ved hjælp af stemplet.

•Grab håndtaget på stemplet og sted hovedet således at det er forseglet mod bunden af vasken, over afløbet. Flytte stemplet i en op og ned bevægelse i en kraftig mode. Vandet skal være bevæger sig temmelig godt, så hvis det ikke er så problemet er formentlig relateret til en lomme af luft, der er stadig i stand til at flygte gennem åbningen, overløb. Kraftigt kram rag yderligere ind i åbningen.

•Løsn tilstoppe og vente på vand til at løbe frit. Fuldt skylle ud af snavs, der forårsagede tilstoppe, udføre meget varmt vand gennem afløbet i flere minutter.

•Tag fælde under vasken og rengør det grundigt hvis kaster undlader at unclog vasken. Holde fælden og kontrollere, hvis vand kan løbe frit. Hvis ikke, så tilstoppe ligger sandsynligvis i den T-formede rør. Prøv at rense med en bottlebrush.

•Tag fælden arm fra hvor det er fastgjort til væggen, hvis vasken er tilstoppet. Bruge en lommelygte til at skue ind i åbningen. Hvis du kan se vand betyder det træsko er i armaturet afløbet. Dette kan rengøres med en simpel hånd snegl.

Tips & advarsler

  • Hæld en kop kogt vand ned i afløbet nogensinde få måneder for at hjælpe opløse slam, der kan skabe træsko.
  • Prøv at rydde afløbet, før du bruger kemiske produkter. Hvis du bruger af kemikalier først og de undlader at rydde træsko, de kan forlade farlige kemikalier i stillestående vand, og du kan komme i kontakt med dem. Når du bruger stemplet eller forsøger at rydde rør under vasken.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com