Sådan Fix en træ bord med en Peeling vandskadede Top

March 6

Sådan Fix en træ bord med en Peeling vandskadede Top

Træ borde kan tilføje rustik elegance til et køkken eller spisestue. Men træ er modtagelige for vandskader. Over tid, kan selv træ tabeller, der har været belagt med en fugemasse blive offer for sådanne skader, som vandet finder vej gennem bittesmå revner i fugemassen. Heldigvis kan du rette trætavler, selv når deres toppe er grimme med vandskader.

Instruktioner

•Sæt tabellen på en dråbe klud eller gamle ark i et godt ventileret område som en åben garage. Dette vil forhindre dig i at indånde støv fra slibning og maling dampe, og sikrer, at gulvet i dit hjem ved et uheld ikke er beskadiget.

•Strip enhver maling og fugemasse på bordpladen ved hjælp af en kemisk stripper. Følg anvisningerne på etiketten. Typisk, du børste på en kemisk stripper, vent et par minutter, og derefter bruge en spartel til at skrabe væk gamle maling og sealer.

•Anvend en elektrisk sander til sand ned overfladen af bordet indtil det føles glat at røre ved. Du kan også bruge sandpapir, selv om jobbet vil tage betydeligt længere tid.

•Sæt et niveau på bordet. Da vandskade kan warp træ, kan du finde, at bordpladen er højere i nogle områder end andre. Brug træ kit til at udfylde eventuelle dips eller revner i træ og lave nogen high point gennem yderligere slibning. Børst den træstøv, der er akkumuleret på bordpladen.

•Stain eller maling givet bordpladen følge anvisningerne på etiketten. Tillad maling eller pletten til at tørre helt (normalt 24 timer). Anvende en anden frakke og vente på, at det helt tørre så godt. Det andet lag sikrer, at selv om vand i sidste ende gør det gennem din sealer, den faktiske træ stadig forbliver beskyttede.

•Varnish møbler med en fugemasse med en vandtæt finish. Følg instruktionerne produkt for korrekt anvendelse. Tillad lakken tørre fuldstændigt, inden du flytter bordet tilbage indendørs.

Tips & advarsler

  • Brug arbejdshandsker til at undgå at få Splinter mens du arbejder på bordet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com