Sådan Fix en ukrudt æder plæneklipper, som er gået i stå ud

December 4

Gas - og el-drevne ukrudt æder plæneklippere både opleve problemer, der forårsager plæneklipper til stall og miste magten. Gas-drevet plæneklipper oplevelser yderligere problemer, der forårsager plæneklipperen til dør, mens de skærer græsset. Fejlfinding af dit ukrudt æder plæneklipper til at opdage og løse de problemer, der forårsager sig hen til stall ud. Gøre et vedligeholdelseseftersyn af de problemer, der kan forårsage plæneklipper til stall før du begynder at slåning for at undgå problemer fra starten.

Instruktioner

•Kontrollér bagsiden af ukrudt æder slåning dæk. En trække bageste dæk eller kniven at trække i tunge græs kan forårsage plæneklipper til stall. Flytte adjuster løftestænger på alle fire hjul frem til hæve dækket og afhjælpe problemet.

•Øge dæk på plæneklipperen når du skærer en stor græsplæne. Skære for meget græs på én gang kan forårsage plæneklipperen til stall og dø.

•Rengør lager bebyggede græs, blade og skidt under plæneklipperen dæk. Gamle græsafklip kan forårsage den plæneklipper motor til at dø. Brug en højtryks vandslange til at rengøre maskinen.

•Langsom ned når du skubber ukrudt æder plæneklipper på tværs af græsset. Gå for hurtigt forårsager plæneklipper til stall.

•Tjek for for meget olie i motoren på gas-drevne ukrudt æder plæneklippere. For meget olie kan forårsage plæneklipper til stall. Skru olie-fill hætten fra plæneklipperen, ophæve fælles landbrugspolitik og den vedlagte oliepinden fra olieglasset og tørre olien fra oliemålepinden med et stykke køkkenrulle. Erstatte oliepinden i reservoiret og fjerne det igen for at kontrollere det olie niveau mod linjen fyld på oliepinden. Hvis oliestanden er over linjen fyld, fjerne bundproppen under plæneklipper dæk med en skruenøgle, og dræn olien fra reservoiret. Refill reservoiret med olie til at fylde linjen.

•Tag luftfilter fra siden af ukrudt æder gas-drevet plæneklipper til at tjekke det for snavs og debris. Et snavset luftfilter kan stall plæneklipperen og beskadige motoren. Rengør filteret med vand og lad det tørre, eller erstatte det gamle filter med en ny.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com