Sådan Fix en underjordisk kunstvanding lækage

June 8

Sådan Fix en underjordisk kunstvanding lækage

Næsten alle bolig underground vandingssystemer bruge fælles PVC rør. Denne type af rør, foretrækkes, fordi det er nemt at arbejde med, det er tilgængelige på store hjem forbedring butikker, og der er udstyr til næsten enhver konfiguration, du kan drømme op. Hvis du ser en våd plet på din græsplæne eller indkørsel, og du ikke har vanding for nylig, kan du have en lækage i systemet. Du kan nemt grave det op og erstatte utætte dele i en eftermiddag.

Instruktioner

•Drej off vand til kunstvanding system.

•Dig et hul lige ned i jorden på den våde plet, ved hjælp af en skovl. Eller hvis det er ved siden af en riser eller rør med en sprinkler, kommer op af jorden, grave omkring den. Gør hullet mindst 24 inches lang. Når du kommer ned til omkring 18 inches dyb, bremse og graver forsigtigt, indtil du gøre kontakt med vandrette vanding rør. Bruge dine hænder til at fjerne snavs fra røret, indtil du kan se det tydeligt, og brug en klud til at tørre væk snavs fra rørets overflade.

•Drej på vandet. Se og lyt nøje for tegn på utætheder langs den udsatte del af røret. Det bør oprette en lille bruser, sive eller hvislende lyd hvor vandet er flygter under kraft. Når du har fundet læk, slukke for vandet og lad det dræne fra hullet.

•Klippe off rør på begge sider af lækagen, med en nedstryger. Eller hvis det utæt fra en montering, afbrød montering, tage det til et hjem forbedring butik og købe en ny, som er den samme størrelse og type. Hvis du har skåret off kun en lige strækning af rør, købe en udskiftning stykke og to koblinger, der er den rigtige størrelse til at passe din pibe. Typisk, vanding rør har en diameter på 1 1/4 tommer.

•Udskift den sektion, du skære ud, ved hjælp af PVC lim. Hvis det er bare en lige strækning af rør, lim koblinger til begge ender.

•Rengør de rør, der er i det hul, hvor du skære væk røret. Bruge en våd klud til at få alle snavset ud, og lad dem tørre grundigt. Sprede lim i begge ender, som du afbrød. Løft røret, forsigtigt, så højt som du kan uden at bryde den. Indsæt nyt afsnit eller fittings på begge ender af røret, og slip den i hullet. Som røret sænker, vil det skærpe koblinger. Vent i mindst 1 time for lim til at tørre.

Tips & advarsler

  • De fleste systemer er ikke mere end 18 inches dyb. Men i nordlige klimaer, kan de være dybere.
  • Tænde for vandet før fylde hullet. Check for utætheder. Hvis du finder nogen, skære dem ud også.
  • Ikke ånde dampe fra PVC lim. Bruge i godt ventilerede rum kun.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com