Sådan Fix en utæt Kenmore opvaskemaskine

March 18

Sådan Fix en utæt Kenmore opvaskemaskine

Selvom Kenmore opvaskemaskiner er bygget til at bevare vand og ikke lække, er der nogle tilfælde, hvor du kan finde vand på gulvet i nærheden af opvaskemaskinen. Mens en utæt opvaskemaskine kunne være en stor bekymring, gode nyhed er, at vand på gulvet i nærheden af opvaskemaskinen ikke er typisk forårsaget af et hul eller forkert design--er snarere det forårsaget af skødesløshed. Der er flere handlinger, du kan tage hvis der er en utæthed omkring din opvaskemaskine.

Instruktioner

•Kontrollér sikker opvaskemaskinen er på en hård, plan overflade. Hvis der er elementer nedenunder opvaskemaskine--såsom håndklæder, ujævne gulve eller andre elementer--er opvaskemaskinen sandsynligvis ikke helt plan. Denne un-niveau indstilling forårsager opvaskemaskine til at vippe. Som opvaskemaskinen hælder--selv hvis lidt--det giver vandet en måde at flygte fra inde i apparatet. Fjerne alle elementer fra under den opvaskemaskine, der kan forårsage det ikke at være niveau.

•Measure vaskemiddel præcist og kun bruge typen af rengøringsmiddel, Kenmore anbefaler du bruger. For mange suds i vask kan forårsage opvaskemaskine til overløb. Hvis dit hjem har blødt vand, brug mindre opvaskemiddel til at undgå en stigning i sæbeskum niveauer. Bruge et andet mærke af vaskemiddel, hvis der fortsat vil være for mange sæbeskum.

•Undgå ikke for meget skyl støtte rum og sikre, at låget er korrekt tilsluttet for at undgå potentielle lækager.

•Wait et øjeblik efter åbning af opvaskemaskine døren midt i en cyklus. Åbner døren helt umiddelbart ikke giver opvaskemaskinen tid nok til helt at slukke vandstråler. Åbne døren lidt på første, vent et øjeblik, så Åbn døren resten af vejen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com