Sådan Fix en vaklende Kenmore vaskemaskine

August 8

Sådan Fix en vaklende Kenmore vaskemaskine

En vaskemaskine, som vakler under spin cyklus eller synes at gå flere inches ind i stuen, hver gang du gør vasketøjet er irriterende. Slingrende kan også betyde tøj, der ikke er ordentligt vasket eller tøj, der er for vådt, når du tager dem ud af vaskemaskinen. Den overdrevne vibrationer fra en vaklende skive kan beskadige maskinen. Kenmore skiver kan wobble på grund af en række årsager, som boligejer kan lave sig selv.

Instruktioner

•Kontrollér gulvet hvor Kenmore vaskemaskine sidder for at sikre det er niveau. Placere et niveau på forskellige steder rundt i Skive. Hvis gulvet ikke er plan, placere vaskemaskinen et andet sted eller finde en måde at udjævne gulvet. Du skal også vurdere hvorvidt gulvet er stærk nok til at støtte en fuldt lastet skive--dette omfatter vægten af vaskemaskinen, selv, vandet og det tøj, som sammen kan veje mere end 300 pounds.

•Tag ben eller sokkel på som maskinen er indstillet, hvis du har tilføjet disse tilbehør til din Kenmore vaskemaskine. Hvis maskinen ikke wobble derefter, var ben eller sokkel ikke stærk nok til at støtte maskinen. Erstatte dem med stærkere.

•Weigh tøj du putter i hver belastning; Sammenlign vægt med vægten af hver belastning anbefales i din instruktionsbog. Hvis belastningen er for tung, vil det medføre Kenmore vaskemaskine til wobble eller vibrere.

•Åbn Kenmore vaskemaskine og omarrangere elementer i tromlen, så belastningen fordeles jævnt. Gøre dette hvis du høre tromlen rammer indersiden af vaskemaskinen og gør en masse støj i løbet af spin cyklus. Hvis du vasker et stort element som et tæppe, sat i flere mindre elementer til at holde belastningen afbalanceret.

•Level til vaskemaskine, selv. Kenmore skiver har justerbare forreste ben og selvjusterende bagben. Justere de to forreste ben og tjekke dit arbejde med et niveau, der er placeret på den forreste kant af toppen af maskinen. VIP maskinen frem for at tillade de selvjusterende bagben til at sætte sig i den korrekte position. Check levelness af maskinen fra front til bag på begge sider. Hvis det er nødvendigt, justere forbenene og vippe maskine frem for at nulstille den igen ben.

Tips & advarsler

  • Hvis ordet spænder under vægten af en indlæst skive, skal du forstærke det.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com