Sådan Fix en vand Dispemser på Maytag køleskab

October 14

Sådan Fix en vand Dispemser på Maytag køleskab

Maytag køleskab med en vand dispenser producerer kølet, filtreret vand på efterspørgslen, 24 timer i døgnet, når det fungerer korrekt. Det er vigtigt du drikker nok vand i løbet af dagen, efter træning og når du er ude i varmt vejr, så er det en fordel du får dispenser op og kører når det stopper i orden. Maytag anbefaler kontrollere visse dele af køleskabet, da du lave vand dispenser.

Instruktioner

•Kontroller døren er lukket og dispenseren er låst. Vand kommer ikke ud af dysen, medmindre du trykker på knappen "Indstillinger" og derefter "Låse" så "No." Dispenser lås stopper børn og kæledyr fra ved hjælp af springvandet, og rengøring af dysen og løftestang lettere.

•Køre den dispenser i en spand for 2 minutter. Dysen vil hakke og hiss i et par sekunder hvis luften er fanget i vandet filter eller levere linje. En dryppende dyse eller mangel på vand er ofte et resultat af fanget luft. Tryk låseklemmen helt igen, hvis der er en grænse for mængden af vand dispenseren kan frigive på én gang.

•Look på LCD-displayet ved siden af "vandfilter." En rød "Erstatte" lampen vises, når filteret er blokeret og har brug for at ændre. Filteret findes bag på køleskabet i øverste højre hjørne. Tryk opad på den ribbede del af dækslet og dreje mod uret. Den gamle filter vil komme ud. Sætte det nye filter på sin plads, filter ende først, efter at fjerne etiketten forsegling. Drej dækslet med uret over det nye filter og lukke døren. Klart fanget luft ved at gentage trin to.

•Straighten ud nogen kinks i vandforsyning linjen bag køleskabet. Finde ud af, du ikke har placeret andre køkkenmaskiner oven på rør. Kompression, vride og skarpe sving alle begrænse vandstrømmen til dispenseren. Åbn spærreventil, hvis du lukkede den anden grund.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com