Sådan Fix en vaskemaskine Agitator

January 25

Sådan Fix en vaskemaskine Agitator

Der er aldrig en god tid til vaskemaskinen til at stoppe med at arbejde korrekt. Hvis en vaskemaskine agitator ikke fungerer korrekt, kommer ikke tøjet ren. Den back-og-tilbage bevægelse af omrører er en hovedfunktion i den rensning oparbejde af dit vasketøj. Hvis din omrører ikke er i orden, kunne det være omrører, selv eller brudt splines i forsamlingen under omrører. Enten en er en forholdsvis nem og billig reparation at du bør kunne gøre selv.

Instruktioner

•Undersøg agitator for pauser. Hvis omrører er brudt eller revnet, skal du erstatte den. En brækket omrører vil ikke fungere korrekt, hvis overhovedet. Hvis omrører ser fint, men ikke er bevæger sig, skal du inspicere de plast splines i det agitator samling er placeret nedenunder omrører.

•Tag omrører fra vaskemaskine ved først at fjerne stof skyllemiddel dispenser cap oven på den. Dette loft bør enten trække eller skrue ned. Det er svært at fjerne, du måske nødt til at lirke det ud.

•Løsn bolt under skyllemiddel cap med en topnøgle. Når du har fjernet skruen, prøv at løfte omrører ud af vaskemaskinen. Hvis det ikke let løft ud, loop et reb under én side af omrører og over et kosteskaft. Fortsætte springer rebet under anden siden af omrører og tilbage over kosten. Ved hjælp af forsigtighed ikke at ramme dig selv i hovedet, trække op på kosten, indtil omrører kommer løs.

•Udskift den brudte omrører med en ny. Snap et nyt sted og sikre bolt nedenunder stoffet skyllemiddel cap. Placer fælles landbrugspolitik tilbage på omrører og du er klar til at vaske.

•Kontrollér af plast splines i forsamlingen direkte nedenunder omrører, hvis omrører, selv ikke er brudt. Hvis de plastik splines er brudt eller slidt ned, vil dette holde omrører fra korrekt bevægelse. Faktisk, kan det ikke flytte på alle. Erstatte spline forsamlingen med en ny og saml omrører ved at vende din trin for at fjerne den.

Tips & advarsler

  • Når du trækker ud omrører, være omhyggelig med ikke at skade dig selv eller beskadige indersiden af den vaskemaskinen karret. Nogle agitatorer kan tage en smule af magt for at fjerne dem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com