Sådan Fix en Whirlpool Cabrio vaskemaskine med kode F1

February 1

En F1 kode på dit Whirlpool Cabrio vaskemaskine angiver en primær kontrol fiasko. Den primære kontrol er ansvarlig for den motorisk kontrol og meget af skiver interne kontroller. For at lave en Whirlpool Cabrio med en kode F1 kræver udskiftning af den primære kontrol. Nedskrive din Cabrio skive modelnummer, når du bestiller udskiftning primære kontrol. Udskiftning er tilgængelige gennem Sears på apparatet reparation Centre. Da du arbejder med elektronik af vaskemaskinen, er det en god ide at købe en statisk håndledsrem for at forhindre kortslutning ledninger med statisk elektricitet. Placere remmen rundt om dit håndled før afmontering kontrol-konsollen.

Instruktioner

•Tag Whirlpool Cabrio netledningen ud af stikkontakten. Slukke for vandforsyningen til vaskemaskinen. Træk vasker væk fra væggen, så du kan få adgang til skruer bag konsollen kontrol. Fjerne de hex skruer at sikre kontrol-konsollen til skive med en møtrik driver. Skruerne er på den nederste bagkant på kontrol-konsollen.

•Lift konsollen kontrol op, og Roter konsollen frem således at ansigtet af konsollen hviler på toppen af vaskemaskinen. Find interface bord kabelstik til højre for plastikrør på bagsiden af konsollen. Trække slutningen af stik lige ud af kontrol-konsollen. Den primære maskinstyring er den boks, der den plastikrør forbinder.

•Sæt små stykker af malertape omkring ni ledningerne tilsluttes konsollen primære maskine. Label wire placeringer på malertape med en blyant. Tag fat hver ledning på forbindelsesmodulet med fingrene, og trække ledningerne fra den primære kontrol. Trække plastikrør ud af den primære kontrol.

•Locate møtrik mod bunden af den primære kontrol. Fjern møtrikken med en møtrik driver. Løft forreste del af den primære kontrol lidt, og skub det ned til at frigøre de fastholde klip. Trække den primære kontrol ud af kontrol-konsollen. Indsæt den nye primære kontrol i kontrol-konsollen. Skub den primære kontrol op til engagere de lavere klip. Sikre den primære kontrol til konsollen med enkelt hex hoved skrue.

•Skub hver af wire-stik ind i deres respektive holdninger på den primære kontrol indtil de låse på plads. Skubbe plastikrør slange over havnen på højre side af den primære kontrol. Fjerne de små stykker af malertape fra ledningerne.

•Anbring konsollen kontrol tilbage oprejst på toppen af vaskemaskinen. Sikker kontrol-konsollen til vaskemaskinen med de tre hex hoved bevarer skruer. Skub skive tilbage mod væggen. Drej på vandforsyningen og sæt vaskemaskinen til en stikkontakt.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde strøm til apparatet før forsøger eventuelle reparationer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com