Sådan Fix en Whirlpool vaskemaskine med kode F2

April 10

Sådan Fix en Whirlpool vaskemaskine med kode F2

Whirlpool vaskemaskine bruge fejlkoderne til at lade folk vide, hvad er gået galt, når maskinen ikke virker korrekt. F2 fejlkode på Whirlpool vaskemaskine er angivet som F02, og betyder, at vaskemaskinen tager for lang tid at løbe ordentligt. Det betyder, at der kommer slags problem med den skive dræning system. Om fastsættelse af dette problem er moderat let, afhængigt af hvad årsagen til problemet er.

Instruktioner

•Tryk på knappen pause eller Annuller på Whirlpool vaskemaskine til at klare F02 fejlen kode fra displayet, og prøve at bruge det igen. Fejlkoden vises, når vaskemaskinen tager mere end otte minutter at løbe, men kan bare være en glitch.

•Find drain slangen på bagsiden af maskinen, der bærer afløbet vand fra vaskemaskinen til væggen. Hvis denne slange er snoet eller tunge genstande er placeret på toppen af det, vaskemaskinen vil tage for lang tid at dræne og F02 fejlkode vil blive vist. Sikre afløb hus er uhindret.

•Løsn bagpanelet af vaskemaskine og fjern panel til at finde pumpen. Pumpen er en stor hvid objekt, der er tilsluttet afløbet slange. Sikre, at pumpen har magt det er tilsluttet og at forbindelsen ikke er løs.

•Kontrollér afløbet pumpe filter og sørge for der er ingen objekter, der tilstopning pumpen og forhindre, at vaskemaskinen dræning hurtigt.

•Udskift pumpe med en ny Hvis ovenstående trin ikke løser problemet F02 fejl kode.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com