Sådan Fix en Yardman 160CC plæneklipper, der ikke vil starte

August 27

Yardman 160cc plæneklipperen er en selvkørende, ikke-ridning plæneklipperen fremstillet af MTD at egenskaber en Honda Motor. Der er en række fælles problemer, der kan hjemsøge en Yardman plæneklipper, der spænder fra brændstoftanken spørgsmål til general forsamling fejl relateret til tændrøret og karburator. Du kan foretage fejlfinding og løse problemerne Yardman 160cc plæneklipper, selvom du ikke har nogen erfaring med plæneklipper fejlfinding og reparationer. Særlige værktøjer er ikke forpligtet til at tweak og opererer på forskellige maskindele.

Instruktioner

•Kontrollér brændstoftanken og sikre Yardman 160cc plæneklipper har nok benzin. Hvis der er gamle gas fra måneder siden i tanken, tilføje et minimum af nye gas tank--lige nok til krank og starte maskinen. Forsøg ikke at drive traktoren normalt på dette tidspunkt. Tillad plæneklipper til at sidde og brænde alle de gamle brændstof før fylde tanken op igen og fortsætter med normal drift.

•Kontroller tændrøret er korrekt på plads. Tændrøret er på siden af Honda Motor samling og vil kræve, at den tynde plug wire her er sluttet korrekt til bagsiden af stikket. Hvis plug wire er sikker i tændrøret, skal du muligvis udskifte stikket helt.

•Tag Yardman 160cc plæneklipper tændrør ledning fra tændrøret og indsætte det i en udskiftning stik.

•Find det Yardman karburator skål på venstre side af Honda Motor forsamling. Den skål form er karakteristisk og giver mulighed for øjeblikkelig identifikation. Placer en gryde under karburator skål.

•Tag møtrik i bunden af den Yardman karburator skål af vride, hvis off med en topnøgle. Tillad den overskydende væske løbe fra skålen i gryden.

•Brug dine hænder til at vride ud af løsnede Yardman karburatoren skål. Udslette indersiden af skålen med en klud og nogle karburator rengøring blanding. Sikre indersiden af skålen er fri for enhver bygge op og flydende.

•Twist karburator skål tilbage på plads og sæt igen møtrikken i bunden af skålen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com