Sådan Fix et hul i en hængekøje

November 27

Enhver, der har en hængekøje ved, at de kan være meget afslappende måder at tilbringe sommeren udendørs. Og med ordentlig pleje og opbevaring, hængekøjer vil normalt vare i årevis. Men selv velplejede hængekøjer vil i sidste ende behov mindre reparationer, især hvis de får en masse brug. Du kan hyre nogen til at restring din hængekøje, men der er virkelig ingen grund til Hvornår du kan lavet små reparationer, dig selv. Her er hvordan man kan lave et hul i en hængekøje.

Instruktioner

•Hvis du bemærker en strand eller to stikker ud fra nogle af strengene, putte dem tilbage i strengen. Disse mindre svier påvirke ikke styrken i hængekøjen. Dog kan de snag på lynlåse, sko og spænder fører til langt større fremtidige skader.

•På først suk af en brudt streng, forsøger at binde begge ender af strengen sammen igen. Du skal muligvis forsætligt skar strengen, før det giver måde.

•Hvis strengen vil ikke binde tilbage sammen, så binde begge ender af strengen til den nærmeste streng til det. Prøve at binde det tæt på en knude eller væve til styrke formål. Det vil ikke se perfekt, men det skal vare dig en lang tid.

•Endelig, prøv at finde ud af, hvorfor hængekøjen flosser eller bryde. Sørg for ikke at forlade det udenfor i regnen. Også lad det året rundt, medmindre du bruger den. Ikke tillade det at meldug, og gemme det i et køligt tørt sted, helst hængende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com