Sådan Fix et køleskab, der glasur

December 26

Sådan Fix et køleskab, der glasur

Frost i dit køleskab kan betyde du har et problem. Frost kan danner, fordi en komponent i køleskabet funktionssvigt. Disse komponenter kan omfatte afrimning gange, afrimning varmer eller afrimning termostat. Komponenter, der ikke er i orden ordentligt skal udskiftes.

Instruktioner

•Tag den strømforsyning i køleskabet før du begynder at erstatte nogen dele.

•Udskift afrimning timeren i dit køleskab. Det er som regel bag de lavere sparkeplade men kan også være i kontrolpanelet. Tjek din instruktionsbogen. Fjern skruer og trække ud afrimning timeren og dens ledninger. Tilslut ledningerne til de nye afrimning timer til den køleskab ledning stik. Tryk timeren på plads og skru det i.

•Tag i en ny afrimning varmeren hvis afrimning timeren ikke løste problemet. Det er som regel i nærheden af på gulvet under fordamper spoler eller på bagpanelet. Fjerne skruer eller clips og trække ud varmer og ledninger. Tilslut ledningerne til den nye afrimning varmelegeme. Skubbe det på plads, og sikkert.

•Få en ny afrimning termostat hvis intet andet løser dit problem, frosting. Termostaten kunne være under køleskabet eller på bagsiden. Fjerne panelet foran afrimning termostat og trække ud i to ledningerne tilslutning termostat med nål-næse tænger. Træk fra de slip-on stik, ikke ledningerne, selv. Fjerne termostaten. Tilslut ledningerne til de nye termostat, erstatte panelet og skru det tilbage på plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com