Sådan Fix et køleskab, der holder kører

December 13

En korrekt konfigureret køleskab kører, når den interne temperatur stiger over niveauet på termostaten. Apparatet bør stille resten af tiden. Køleskab kører ofte i lange perioder, hvis termostaten ikke er korrekt sat op, eller hvis apparatet ikke er i stand til at opretholde en konsekvent koeligt. Identificere og løse problemet med din især gøre og model bør reducere støjen fra kompressoren.

Instruktioner

•Flyt køleskab til en kølig, skyggefulde placering hvis ekstrem varme er en konsekvent problem i dit område. Nogle modeller kan køre hele tiden hvis vejret er særlig varmt. Indlæsning af apparatet med fødevarer forårsager også apparat til at køre i længere perioder.

•Ændr hvordan apparatet bruges. Afstivningsmateriel dør åben eller opbevaring af varme eller varme fødevarer kan øge mængden af gang apparatet kører. Pakning apparatet mod de bageste vægge reducerer luftstrøm omkring apparatet og tilsvarende får motoren til at køre længere. Flyt køleskabet, hvis det er tæt på en varmekilde som en ovn, radiator eller tøj tørretumbler.

•Kontrollér gummi døren sæler gøre kontakt med kroppen af køleskabet. Døren bins og hylder kan have været slået ud af position, forårsager døren forbliver klem. Check at pladskrævende flasker og krukker gemt i dørene ikke strejke hylder inde i apparatet når døren er lukket. Kold luft lækager ud af hullet i seglet og forårsager apparat til at køre længere.

•Juster termostaten. Det kan være indstillet til en temperatur for koldt for appliance nogensinde opnå. Indstil køleskabet til 37 grader Fahrenheit eller 3 grader for ideel mad opbevaring uden at belaste apparatet. Du skal muligvis købe et termometer til at hjælpe dig præcist indstille temperaturen, hvis du ejer en dial-kontrollerede køleskab. Digital termostater kan nemt justeres ved at bruge op og pil ned-knappen på kontrolpanelet. Tillad 24 timer for temperaturændringer kan træde i kraft.

•Tag køleskabet og rengøre kondensatoren spoler, som er bag tå gitteret under dørene eller bag på apparatet. Børste eller vakuum enhver akkumuleret støv, hår og snavs fra spoler og reconnect magt. Beskidte kondensator spoler bidrage til længere kører gange. Sørg for der er plads på et par inches på alle sider af apparatet, når du flytter den tilbage på plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com