Sådan Fix F1 fejl på Frigidaire Gas ovne

June 14

Der er en række forskellige fejlkoder, der kan vise en Frigidaire gas range, men F1 fejlkode er den mest almindelige. Normalt vil når viser intervallet en F1 fejlkode, ovnen ikke fungere, selvom vifte toppen kan stadig fungere. Løse en F1 fejlkode på en Frigidaire Gasovn indebærer en multi-trins procedure, der gennemføres uden brug af værktøjer og kræver en minimal mængde af tid og kræfter.

Instruktioner

•Discontinue den elektriske strøm til rækken ved at frakoble den elektriske ledning eller lukke effektafbryderen tilknyttet Frigidaire rækkevidde. Forlade power off i mindst 30 sekunder og derefter gendanne den. Hvis fejlen ikke markeres fortsætte til trin to.

•Adgang den bageste del af rækken, og Find den flade bånd-stik, der forbinder konsollen elektroniske range til den vigtigste ovn enhed.

•Tag båndet stik fra konsollen elektroniske interval ved at trække ud af sit slot og forlade det afbrudt i 30 minutter. Koden kan være resultatet af en elektronisk tilstand, der kaldes en checksum fejl og kan ryddes ved at afbryde den. Reconnect båndet stik, at sikre, at det er sikkert indsat i slidsen.

•Opkald en professionel appliance servicetekniker hvis koden stadig vises efter gennemførelsen af de foregående trin. Koden kan være et resultat af et mere alvorligt problem, der kan være en fare og kan forårsage skade.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com