Sådan Fix Gouges i en træ dør

September 20

Sådan Fix Gouges i en træ dør

Både den træ finer, der dækker hule kerne døre og overfladen af massivt træ døre kræver beskyttelse mod fugt til at sikre, at døren ikke rådner. Dyb gouges ikke kun ser grimme men også tillade vand at passere den beskyttende lag holder rot på bay. Korrekt reparation en gouged træ dør vil øge dens levetid. Selv om fælles træ fyldstoffer gøre en stærk reparation, mange stadig absorbere vand og tillade fugt at passere ind i den indre struktur af døren.

Instruktioner

•Træk den skrå side af en 1/4-inch mejsel langs begge sider af gouge indtil alle store Splinter er fjernet fra døren.

•Klap et stykke af 80 grus sandpapir i to. Sikre de glatte sider af papiret står i. Skubbe den ru udvendige side af den foldede sandpapir i gouge. Flytte papiret frem og tilbage til sand ned alle ru træ. Ren gouge med en ren klud.

•Mix lige store portioner af del et og delB af en polyester epoxyharpiks på en ren overflade med en træ rør stick. Anvende epoxy-harpiks til rede gouge umiddelbart efter blanding med en spartel. Sikre epoxyen stikker 1/16 tommer over overfladen af døren. Ionbytteren henstår til tørre i 15 til 30 minutter.

•Sand niveauet epoxy på overfladen af døren med et stykke af 120-sandkorn sandpapir. Fjerne slibning mærker fra døren ved slibning over reparation med et stykke af 220 sandkorn sandpapir.

•Applicer et jævnt lag af maling eller træ pletter på overfladen af døren med en 4-tommer paintbrush eller et skum-polstret roller cover.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com