Sådan Fix knapper på bagsiden af sofaen

June 7

Sådan Fix knapper på bagsiden af sofaen

En løs eller mangler knappen langs fronten eller bagsiden af sofaen ikke kun mars sit udseende men forårsager stoffet til bunke. Sofaen tilbage knapper er typisk knyttet hvor hovedet rører ryggen, gør processen med at reparere løse knapper en løbende. Disse knapper har typisk shanks--lille metal sløjfer eller stof totter hvorigennem du sy tråd for at vedhæfte dem til stoffet. Ved hjælp af en polstring nål og matchende tråd, kan du forvandle det nedslidte udseendet af stykket af møbler skal vises som nye inden for få minutter.

Instruktioner

•Hold løs knap på bagsiden af sofaen og trække det opad, sammen med sin tråd. Snip løs tråd med saks omhyggeligt, uden at rive sofaen stof. Indstil denne knap og den tråd, der er knyttet til det til side. Trække ud herreløse tråde, der forbliver i sofaen med en pincet.

•Klippe en 18 eller 20-tommer længde af polstring tråd og tråd det ind i en polstring nål. Juster enderne af tråd før danner en knude. Den dobbelt-streng tråd nu måler 9-10 inches.

•Form en 1/8-tommer søm på stedet på bagsiden af sofaen hvor du vil fastgøre knappen. Denne søm sikrer tråd til sofaen tilbage.

•Træk polstring nål og tråd gennem skanken bag på knappen. Udvide søm på bagsiden af sofaen, gennem stof og pladevat, før du tager det ud igen. Kurven for polstring nålen vil forstå nogle pladevat bag sofaen stof.

•SEW tråd gennem bagsiden af sofaen og derefter på knappen skaft, indtil 3 til 4 inches af tråd forbliver. Stop syning når tråden stikker ud gennem sofaen stof, men ikke gennem skanken.

•Wind tråd omkring skaft tre til fire gange for at styrke det og holde knappen fra kommer løs. Træk tråden og snip det. Spidsen af tråden skal blive begravet i couch's interiør.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com