Sådan Fix knirkende gulve Under gulvtæppet i en lejlighed

November 20

Sådan Fix knirkende gulve Under gulvtæppet i en lejlighed

Knager og knirker er almindelige i tæppebelagte gulve. De opstår, når gulvbrædderne gnide mod hinanden på grund af ekspansion, der er fælles i fugtigt vejr. Fordi tæpper er tacked til baseboards, kan at fjerne den for at finde de løse brædder nedenunder være udfordrende. Selv at lokalisere gulv bjælker under tæpperne tager tid, er silencing knirker en enkel procedure med de rigtige værktøjer i hånden. Du kan bore tværbjælke-stramme skruer lige igennem tæpper.

Instruktioner

•Locate gulvet bjælker under den gulvtæppe ved at trykke det med en hammer hver par inches. Lyt til et hult bump hammer gør når den rammer gulvet, hvilket indikerer tilstedeværelsen af en tværbjælke.

•Sæt lidt tværbjælke-finding til boret. Denne bit består af et langt skaft, gør det muligt at bore et lille hul gennem tæpper, der er knap synlige.

•Drill et hul gennem tæppe og undergulv hvor det gjorde et bump når tappet. Hvis boret glider ud gennem hullet let, ikke har du ramt en tværbjælke. Flytte et par inches væk fra hullet og bore et andet hul gennem tæppet. Stedet hvor drill bit tilbyder modstand, når du trækker det ud mærker en tværbjælke placering.

•Anbring spidsen af et målebånd over dette sted og foranstaltning 16 inches langs enhver side til at finde den næste tværbjælke. Bore et hul gennem 16-tommer-mærket og observere modstand borehoved tilbyder når du slæbebåd det ud. Hvis det kommer let, måle 16 inches i en anden retning fra den tidligere tværbjælke placering og fortsætte processen med at lokalisere andre strøer langs den gulvtæppe.

•Sæt stativ over gulvet tværbjælke placering. Dette stativ tillader drill at indsætte særlige tværbjælke-stramme skruen kun til en vis dybde.

•Strømforbrug i standby så tæt på stativ som du kan, placerer sig mellem dine fødder. Bore tværbjælke-stramme skruen lige ind tværbjælke. Skruen går ikke hele vejen igennem tæppet, men hovedet skiller sig ud med et par inches. Gentag processen med at indsætte skruer gennem gulvet, ind i hjørnerne af rummet.

•Sno en længde af farvede streng omkring én skruehovedet og trække det stramt til den modsatte skruehovedet på andet hjørnet af rummet. Udvide strengen på tilstødende skrue og indhyllingsafstand skruehovedet før udvide det til den modsatte skrue. Trække strengen til den tilstødende skrue før udvide det ned anden enden til en anden skrue. Gentag denne proces langs gulvet, så du kan se konturerne af strøer.

•Brug forbindelsesstreng som en guide til at skrue tværbjælke-stramme skruerne i gulvtæppe hver 8 inches. Bore skruer gennem stativ efter forankring det mellem dine fødder.

•Hook særlige udlæg langs siden af stativet ind i skrue hovedet stikker ud fra gulvtæppet og snap deres hoveder til at bryde den overskydende skruelængde. Denne praksis skjuler skruerne, så de er hverken synlig eller filt. De tværbjælke-stramme skruer er designet til at bryde væk i den samme Loco.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com