Sådan Fix & Lakering trægulve

June 19

Sådan Fix & Lakering trægulve

Trægulve tage en masse misbrug gennem årene. Børn leger med legetøj, hundens negle skrabe mod glat finish--det hele tager sit vejafgift. Efter flere år med misbrug, kan det være nødvendigt at reparere eller stramme ned løs gulvbrædder, lave ridser og refinish overflade for at gøre det ser nye igen. Lakering vil hjælpe med at forhindre rådner op, og en god fix nu og da vil forhindre gulvbrædderne i kommer op og knirker vises.

Instruktioner

•Walk over gulvet og Bemærk områder, knirke, eller se ud som om de kommer fra gulvet. Gå til kælderen, hvis du har en, og inspicere strøer i de områder, der knirkende. Klippe negle, der ikke er knyttet til en tværbjælke bruger diagonal kuttere.

•Skub et træ shim mellem gulvbræt og tværbjælke hvis gulvbræt lidt kommer op fra tværbjælke. Nail shim til gulvet bestyrelsen til at sikre det på plads og stoppe knirkende.

•Sand sal ned til den nøgne træ ved hjælp af en power sander og en kant sander. Tør alt støv væk ved første støvsugning med en butik vakuum og derefter tørre ned resten med en blød klud.

•Applicer en base coat sealer på gulvet ved hjælp af en 4-tommer børste rundt om kanterne og hjørnerne af rummet. Spray i midten af rummet med underlak sealer ved hjælp af en syntetisk gulv finish sprøjte. Tillad sealer tørre i to timer.

•Applicer vandbaseret polyurethan på gulvet ved hjælp af ren pensler. Lad det tørre i to timer og derefter anvende en anden frakke. Anvende et tredje lag ovenpå, så lad gulvet kur for 24 timer, før nogen ny mund trafik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com