Sådan Fix lav polstring i stuen Brikse

February 15

Sådan Fix lav polstring i stuen Brikse

Når du køber en ny sofa, er puder nice og fjedrende, hvilket gør møblerne behageligt at sidde på. Men som tiden går, de engang fjedrende puder begynde at bære ud, indtil Polstringen er lav og ujævn, og sofaen er ikke længere behageligt. Når dette sker, skal du ikke købe en ny sofa. Blot fastslå kilden til problemet og løse det med ny pude skær evt.

Instruktioner

•Fjern alle puder fra sofaen og nøje undersøge rammen. Look for ting såsom brudt fjedre, løs skruer eller beskadiget træ lameller, der kunne være årsag til sofaen for at synke og puder til at sidde for lavt. Reparere eventuelle skader rammer eller fjedre til at se om det forbedrer situationen.

•Unzip sofaen pude dækker og fjerne indsætter. Undersøge skær for huller eller lave steder. Hvis du finde huller eller lave steder, sted ansigt disse problemområder når du sætte puder tilbage på sofaen.

•Drej sofaen puder ofte, især hvis du har tendens til at sidde på den ene side af sofaen mere end den anden. Over tid, disse puder kan blive slidt og flad, og flytte dem rundt hjælper dem bære mere jævnt.

•Fjern puden indsætter fra dækker hvis ovenstående trin ikke løser problemet. Lå pude dækker på en plan flade og glatte ud alle rynker. Måle længden og bredden af dækker. Tilføje 1 tommer til at sikre en korrekt pasform målinger. For en pudebetræk med ører tilføje små faner af stof, der passer over sømmene, en ekstra 1/2 tommer. Også måle tykkelsen af puden mindst fladet ud.

•Tilvejebringelse målinger til den butik, hvor du har købt sofaen eller til en forhandler af skum indsætter, derefter placere din ordre. Når indsætter ankommer, placere dem i deres dækker at gøre sofaen mere komfortabel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com