Sådan Fix medicin kabinet lys

August 29

Sådan Fix medicin kabinet lys

Ruten rundt i en medicinskabet kan når sit lys har brudt være en ufrugtbar bestræbelse. Dit kabinet lys pære skal muligvis ændres, circuit breaker kan have udløst eller du kan bruge en ny omskifter. Reparation af nogen af disse problemer kan være en hurtig proces. Med nogle basale værktøjer og en lille know-how kan du have din Medicinskab tilstrækkeligt belyst i næsten ingen tid.

Instruktioner

•Drej off magt skifte til lys i dit Medicinskab og ændre pæren. Hvis lyset stadig ikke gør tænde, test udskiftning pære i en anden armatur til Sørg for det ikke er en defekt pære. Du kan også teste stikket med en digital spænding meter for at sikre Socketen er modtager en strøm. Metoden for at gøre så vil afhænge af typen af spænding meter du bruger, så konsultere din enhedens brugervejledning. Hvis du får en positiv læsning, prøv en anden pære.

•Kontrollér din sikrings boks for at sikre, at kredsløb for din fryser armatur ikke er udløst hvis du modtager ingen læsning fra din måler. Nulstille effektafbryderen eller Udskift sikringen, hvis du kan identificere et problem.

•Drej off miniafbryderen til kabinettet hvis nulstilling af det eller erstatte sikringen ikke løser problemet. Skru dækslet af lyskontakten. Brug måleren spænding for at sikre at ledninger ikke er i færd med en aktuel og sørg for, at alle ledninger er sikkert fastgjort.

•Udskift dækslet og drej på afbryderknappen. Test omdirigere igen. Hvis det stadig ikke virker, slå afbryderknappen igen og skru dækslet til lys.

•Tag skiftet fra sin beklædning og test med kontinuitet testeren. Hvis det ikke fungerer, Udskift med en ny kontakt.

•Udskift dækslet switch Tænd effektafbryderen og teste switchen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com