Sådan Fix min Kenmore Elite Front-Loader, der siver ud fra døren

May 26

Front-loading vaskemaskiner bruger op til 43 procent mindre energi under renseprocessen, men de er også modtagelige for lækager skyldes forkert rengøringsmidler eller brug. Kenmore Elite front-loaders bruge højeffektiv rengøringsmidler, der har en "Han" logo på flasken, så effektivt rent tøj uden at forårsage overdreven lavtskummende og eventuelle lækager. En anden mulighed er at front-loading vaskemaskinen døren kan klem, hvilket resulterer i utætheder under vask eller skylning cyklus indtil døren er helt lukket. Fortsatte udsivning er en indikation af en defekt segl, som skal erstattes af en professionel reparatør.

Instruktioner

•Tryk på "Start/Pause" for at pause din skive 's aktuelle cyklus. Skub "Spin hastighed" at vælge indstillingen "No Spin". Tryk "Start/Pause" at dræne vaskemaskinen.

•Åbn front-loading vaskemaskinen 's dør og fjern vasketøjet i vaskemaskinen.

•Åbn dispenser skuffe på forsiden af vaskemaskinen. Hæld den flydende klor blegemiddel i rummet for den maksimale fyld linje. En anden mulighed er at placere en rengøring tablet i den skive tromme og lukke døren sikkert for at sikre, at den er fuldstændigt lukket.

•Touch "Ren skive," Tryk på "Start/Pause" at begynde vask. Vask eliminerer vaskemiddel oprustning og reducerer sandsynligheden for overdreven lavtskummende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com