Sådan Fix ødelagt græsplænen græs

April 23

Et ødelagt græsplænen er en uskøn problem, men det behøver ikke at være permanent. Mange mulige årsager til en ødelagt græsplænen findes, herunder dehydrering som følge af tørke, jorderosion som følge af kraftig regn, konstant mund trafik over visse pletter af græsplæne og frost skader fra sub nul temperaturer. Når reparation af plæne skader skal du huske at ikke alle græsser er den samme; din græsplæne ser bedst ud hvis du reparere de beskadigede patch med en type af græs lignende i farve og stil til oprindelige. Bringe et lille plaster på din gamle græs med dig til en børnehave til at bestemme den bedste række.

Instruktioner

•Indstil de nøjagtige årsager til skader på græsplænen. Dette vil hjælpe dig, når forsker metoder til fastsættelse af underliggende spørgsmål i fremtiden.

•Dig op døde eller beskadigede græsset fra jorden ved hjælp af en rendegraver eller skovl. Forlade pæn kanter rundt i området. Vær ikke bange for at fjerne en smule af sund græs omkring patch af døende græs.

•Drej over snavs i plasteret ved hjælp af en skovl eller havearbejde gaffel. Bland i en smule gødning og muldjord. Vand patch af frisk snavs, indtil det er fugtigt.

•Spread et jævnt lag af græsfrø over plaster på nyligt vendte jord. Dække frø med 1/4 tommer eller mindre af muldlaget; for meget og græsset vil ikke være i stand til at spire korrekt. Let klap patch ned ved hjælp af bunden af din rendegraver.

•Lightly dække den nye græs med et tyndt lag af hø, hvis din plæne havde været beskadiget tidligere af kraftig regn. Dette vil beskytte de voksende frø fra barske vejrforhold. En let tildækning af sphagnum er også effektivt at beskytte unge græsset spirer.

•Kapacitet regelmæssigt for at holde området fugtig. Når frøene begynder at spire bruger mere vand, men plads vandingerne mere for at fremme rodsystem at vokse dybere i jorden. Du kan begynde at behandle det som blot en anden del af din græsplæne, når græsset har nået en højde svarende til resten af din plæne.

Tips & advarsler

  • Forkæl din voksende græs med respekt og omhu, pas på ikke at over vandet plottet (eller lad det tørre ud for sags skyld). Græsset er typisk stærkere end andre typer af planter, men det stadig tager lidt af pleje for at sikre, at lappe vokser tilbage stærke og sunde.
  • Vær omhyggelig med ikke at træde på nyligt seedede pletter af plænen, indtil de har etableret en sundhed rodsystem. Det tager typisk et par uger efter, at græsset ser frodige. Tidligt forstyrre en patch for at inddrive græsplæne kan bremse den nye vækst eller endda få det til at dø, tvinger dig til at reparere den samme sektion igen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com