Sådan Fix op et badeværelse på et Budget

October 24

Når det kommer til redecorating dit badeværelse, behøver du virkelig ikke at bryde banken. Selv de mindste ændringer kan have en stor indvirkning--bare udskifte et par af dine forældede armaturer eller endda hænge en ny badeforhæng. Hvis du vil foretage et par flere ændringer, kan alle de følgende forslag gennemføres på et budget på mindre end $500.

Instruktioner

•Paint vægge til en instant nyt look. Du kan bruge specielle effekter som svamp maleri eller maleri lodrette eller vandrette striber eller kontrasterende bands. Mere interessant maling job, er de mindre nogen tilbøjelige til at mærke nogen forældede armaturer eller andre kosmetiske fejl dit badeværelse muligvis. Sørg bare for at holde dine farver lys og lyse, især hvis dit space er små, som ingen kan lide en mørk og nusset badeværelse.

•Splurge på nice nye håndklæder og en badeforhæng. Være dristige og vælge håndklæder i forskellige farver - måske du kunne have håndklæder i én skygge, håndklæder i en anden og vaskeklude i et tredjeland. Mix og match dine håndklæder med en mønstret badeforhæng, og hvis du har lyst, nyt tilbehør såsom sæbe retter, en toilet børste, en papirkurven og et nyt badeværelse tæppe.

•Få slippe af med din gamle medicinskabet. Chancer er, det var ikke store nok til at virkelig holde hvad du havde brug for det alligevel, så hvorfor ikke åbne din plads med en dejlig stor indrammet spejl? Du kan altid installere en væghængt hylde over vasken til at holde din tandbørste og tandpasta, og placere et lille skab eller kommode i et hjørne for at holde medicin og makeup.

• Giv din håndvask og badekar en opdateret look med nye vandhaner. Du kan også ændre din dør trækker og eventuelle andre hardware til en enkel og billig makeover.

•Udskift din gamle lysstofrør med lys sconces placeret på hver side af spejlet. Hvis du virkelig ønsker en dramatisk belysning tilbehør, kan du endda installere en lille lysekrone med en lysdæmper.

Tips & advarsler

  • Små indrammede billeder gøre nice dekorative badeværelsestilbehør
  • Hvis du har små børn i huset, Sørg for at din medicin er gemt i et sted, de ikke kan få til at

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com