Sådan Fix op et gammelt hus

August 22

Sådan Fix op et gammelt hus

Tre forskellige gamle-hus 'filosofier» at bringe livet tilbage til en historisk hjem omfatter restaurering, renovering og ombygninger: der er bedst for dig?

Instruktioner

Forpakket bogen! En af de bedste bøger på markedet hvis du fastsættelse op en historisk hjem er renovering af gamle huse (Nash, George, Taunton Press, 1998). Mange bøger på markedet vil lære dig mange måder at rehabilitere gamle huse, men denne ene er en favorit blandt hands-on, gør det historiske hus entusiaster. Ud over at give en fantastisk hands-on bog med uvurderlige råd for hvert aspekt af renovering, beskriver Nash de tre grundlæggende filosofier, når det kommer til at arbejde med gamle huse.

•Undersøg. Ansætte en inspektør, der har specialiseret sig i historiske boliger til at inspicere de store systemer af boliger: strukturel, elektrisk, VVS, opvarmning, osv. Du skal vide op foran det store system reparation eller udskiftning kommer til at koste.

•Vælg din metode. At vide, hvilke af de følgende tre metoder til fastsættelse op en gammel-hus er for du vil hjælpe i alle dine gamle hus beslutninger:

RESTAURERINGDenne tilgang er den strengeste form af at bevare en historisk ejendom og falder hovedsagelig i overensstemmelse med sekretær af interiøret standarder bruges til National Register of Historic Places opført bygninger. Restaurering betyder i bund og grund "de processer, som en struktur er frataget alle senere tilføjelser og vendte tilbage til sin oprindelige tilstand." (Nash). For eksempel, hvis en oprindelige køkkengulvet har haft lag og lag af nye gulve tilføjet over tid, ville et sandt preservationist fjerne senere tilføjelser og gendanne de gamle gulv til dens oprindelige tilstand.

RENOVERINGDet andet lag i fastsættelse og gamle bygning er renovering, en tilgang, hvilket betyder, at selv om ejerens anerkender og værdsætter bygningens historie, nogle af gamle tilpasses af hensyn til den nye. Åbning af en væg til et tidligere service wing gangen, eller udsætte en ikke oprindeligt synlige mur er nogle eksempler på renovering. Air conditioning er også rart!

REMODELINGOfte omtales i ekstremt fattige sager som 'remuddling', remodeling kan være en glidebane for boligejere, der vælger at helt gut interiør (og ydre) eller en historisk bygning. Hvis det betyder forskellen mellem rive ned et gammelt hus og gøre det en moderne, beboelig hjem, er helt sikkert remodellering bedre end nedrivning.

Tips & advarsler

  • Ny version af Nash bog tilgængelig: The George Nash bog blev revideret og ajourført i 2003. Den nye udgave hedder renovere gamle huse: at bringe nyt liv til Vintage hjem (Nash, George, Taunton 2003).
  • Du vil bruge flere penge end du budget.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com