Sådan Fix pendulet på et batteridrevet ur

October 4

Sådan Fix pendulet på et batteridrevet ur

Penduler har traditionelt været brugt til at regulere tid i mekaniske ure. På batteri-drevne ure er de for displayet kun og bevæget af en elektromagnet giver impuls til en anden magnet i pendulet, der forårsager bevægelse. Hvis din pendul stopper swingende eller er svingende forkert, er der et par ting du kan gøre for at starte bevægelse igen.

Instruktioner

•Sæt et vaterpas på uret for at se om det er niveau. Hvis bevægelsen pendulet på uret ikke er niveau, svinge pendulet vil ikke korrekt.

•Juster niveau af uret ved at justere levellers på fødderne, hvis det er en stående ur eller ved at flytte det på væggen, hvis det er et ur, hængende. Kontrollere niveauet af uret igen med vaterpas at se hvis pendulet svinger korrekt.

•Ændr batteriet i bevægelsen, pendul. En lav batteri kan forårsage pendul at svinge uregelmæssigt. Check pendulets bevægelse, når du har faste batteri for at sikre, at det svingende regelmæssigt.

•Unhook pendul fra pendulets bevægelse. Kontroller, at det ikke er bøjet på nogen måde; ordne alle eksisterende bøjninger. Rehang pendul på bevægelsen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com