Sådan Fix propan grill

September 21

Sådan Fix propan grill

En propan grill er et arbejde i gang. Brændere bliver tilstoppet med fedt og aske, forhindrer propangas fra at levere et varmt, endda flamme. Hvis bruges sjældent eller oplagres udendørs, blive grill et tilflugtssted for insekter såvel. Alder og rust vil også medføre dele at bære. Om fastsættelse af en propan grill kræver en systematisk plan for inspektion, kombinere rengøring og udskiftning af dele til at finde den rigtige løsning, indtil grillen har overlevet og det er tid til at købe en ny.

Instruktioner

•Drej off ventil og afbryde slangen fra propan tank. Inspicere regulator udluftning på den modsatte side af ventilen connector for snavs eller insekter på skærmen.

Børste udluftning med en tandbørste til at fjerne noget der dækker den. Blow trykluft på gattet at rydde dybere debris.

Tjek anden enden af slangen hvor det forbinder til grill ventil forsamling og venturi rør at direkte propan til brændere. Rent dækker ydre venturi rør med tandbørste og komprimeret luft.

•Tag madlavning grill rack og opvarmning rack mens iført handsker. Hvis din grill er en ældre model, vil det indeholde lava sten eller briketter. Fjerne og erstatte klipper, hvis de er mættet med fedt.

Fjerne rock risten over brændere.

Fjern skruer eller fastholde klip fra de brændere, der er hooked på venturi rør og kontrollere brændere til korrosion. Hvis brænderne er rustne eller split, erstatte dem ved hjælp af en generisk afbrænde assembly kit fra en leverandør. Hvis genbruges, skal du indstille brændere og stativer til side med lava sten på en avis.

Ren tænding forsamlingen på de vigtigste brænder åbning med tandbørsten. Teste det for en gnist ved at skubbe knappen tænding. Hvis der er ingen gnist, erstatte tænding forsamlingen.

Ren venturier inde grill med en tandbørste eller en piberenser, og derefter blæse dem rene med trykluft.

•Scrape indvendige af grillen med en flad træ eller plast køkkenredskaber som en spartel. Rengør indvendigt med klude og en stærk sæbe og vand løsning og skyl med rent vand.

Rengør brænder forsamling med stålbørste og trykluft og bruge skruetrækker til at re-vedhæfte det til venturier med skruer eller fastholde klip.

Ren rock risten med en stålbørste, placere den inde i grillen og tilføje lavasten eller briketter.

Ren grill og opvarmning stativer med en stålbørste og placere dem i grillen.

•Rengør udvendigt krop med en ovn eller grill renere.

Rengøre visning glasset med et pudsemiddel.

Re-vedhæfte slangen fra grillen til propan tank.

Kontrollere hvis grillen fungerer ved at åbne tank ventil og antændende brændere.

Tips & advarsler

  • Bære gammelt tøj, da dette er et beskidt job, der kræver flere timer.
  • Mange nyere propan grill kræver kun inspektion og brænder rengøring eller udskiftning, som de bruger varme deflektorer snarere end lava sten eller briketter.
  • Efter fastsættelse din grill, Forvarm for at eliminere sæbe og rengøring lugte.
  • Olie til madlavning grill og opvarmning stativer før tilberedning mad.
  • Sluk altid din propan levering før du forsøger at løse din grill.
  • Hvis din propan grill har en alderen-relaterede strukturelle fejl, såsom rustne-ud fødder eller krop understøtter, det er en potentiel fare og bør udskiftes.
  • Hvis dine behov er beskeden, kan du muligvis erstatte din hele grill for omkostningerne ved en ny brænder og tænding forsamling.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com